Top 5: crni lak za nokte

@camillaphilno

Zima nas uvijek vraća tamnim i zagasitim bojama. Osim naše garderobe, sjenila za oči i ruževa za usne, tamne nijanse ove su sezone obojile i lakove za nokte. Unazad nekoliko posljednjih godina crni lak za nokte postao je jedan od najpopularnijih modernih beauty klasika koji je svoje mjesto pronašao unutar svake beauty kolekcije. Svestrani baš poput nježnih neutralnih tonova koje nerijetko biramo za decentnu svakodnevnu manikuru i efektan poput crvenog laka za nokte koji se još uvijek ističe kao najpopularniji izbor za sve posebne prilike, crni lak za nokte izbor je s kojim baš nikad ne možete pogriješiti.

Osim svojim svestranim karakterom i efektnim izgledom, najtamniji lak za nokte ističe se i kao beauty favorit koji obožavamo tijekom čitave godine, posebno tijekom hladne sezone kada se crni lak za nokte pretvara u savršeni dodatak zimskim modnim i beauty trendovima.

@aninebing

CRNI LAK ZA NOKTE U PET ODLIČNIH FORMULA

Crni lak za nokte u raskošan beauty svijet i ove zime unosi savršeni spoj klasičnog i modernog, suptilnog i upečatljivog. Osim što će premaz tamnog laka za nokte izgledati dobro na svim dužinama noktiju, tamne nijanse izvrsno će se slagati s popularnim decentnim detaljima koji svaku manikuru čine drugačijom i posebnijom. Točkice, zvijezde i tanke linije u neutralnim ili metalik bojama izgledat će bolje no ikad u kombinaciji s lakom za nokte u crnoj boji. Jednaku svestranost crni lak za nokte pokazat će unutar različitih zimskih kombinacija u kojima će savršeno naglasiti, ali ne i zasjeniti omiljene komade u zimskim tonovima.

Od polica drogerija do kolekcija luksuznih beauty kuća i brendova, pet najboljih crnih lakova za nokte za elegantnu manikuru s modernim pomakom koji donose savršeni spoj sjajnog završnog efekta i izdržljivosti pronašli smo i izdvojili u nastavku.

Marc Jacobs Beauty – Deepest Shiniest Black

O.P.I – Black Onyx

Essie – Black Licorice

NARS Cosmetics – Back Room

YSL Beauty – Noir Over Noir

Foto: Instagram, Essie, Marc Jacobs Beauty, NARS Cosmetics, O.P.I, YSL Beauty

0