Top 5: Maybelline maskare

Top 5: Maybelline maskare

Kao dio svakodnevne make up rutine, maskara je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih beauty proizvoda. Dok su njezini obožavatelji uvijek u potrazi za novom, još boljom maskarom koja će maksimalno naglasiti dužinu i volumen trepavica, beauty brendovi istovremeno neprestano tragaju na novim i inovativnim formulama i kistovima koji će ponuditi taj željeni wow efekt. Istovremeno, mnogi beauty entuzijasti složit će se kako pristupačniji drogerijski brendovi nude jednako dobre maskare poput najluksuznijih beauty kuća zbog čega je maskara jedan od onih beauty proizvodi koji nisu vrijedni velikih investicija.

MAYBELLINE MASKARE – BEAUTY FAVORIT S DROGERIJSKIH POLICA

Kada govorimo o maskarama, beauty brend Maybelline već desetljećima nosi status najpopularnijeg drogerijskog brenda. Priča o Maybelline maskarama započela je s njihovom kultnom Great Lash maskarom koja se na beauty sceni pojavila prije više od četrdeset godina i do danas ostala jedan od drogerijskih favorita i bestsellera. U desetljećima koja su slijedila, popularni američki beauty brend nastavio je raditi na novim maskarama koje su krasile izdržljive formule i četkice koje su stvarale onaj wow efekt koji uvijek tražimo u savršenoj maskari.

Za maksimalno naglašen volumen i nevjerojatnu dužinu, u nastavku donosimo izbor top 5 Maybelline maskara koje vas nikad neće razočarati.

GREAT LASH

Maybelline Great Lash maskara i nakon 40 godina iza sebe još uvijek ima veliki broj obožavatelja. Osim što udvostručuje trepavice, odnosno čini ih gušćima i duljima, ova kultna maskara ističe se i formulom koja ih istovremeno njeguje.

TOTAL TEMPTATION

I dok je Great Lash maskara make up favorit s kultnim status, Total Temptation maskara je posljednji favorit iz svijeta maskara s Maybelline potpisom. Iako je tek na proljeće stigla u drogerije, Total Temptation maskara wow efektom koji stvara na svakim trepavicama već je osvojila na milijune obožavatelja.

LASH SENSATIONAL

Lash Sensational je još jedan bestseller među Maybelline maskara kojem se rado vraćamo usprkos novim maskarama koje gotovo svakodnevno stižu u beauty dućane i drogerije. Zašto? Jer stvara upravo ono što u nazivu obećava, senzacionalne trepavice koje otvaraju pogled i savršeno zaokružuju svaki make up look.

THE COLOSSAL VOLUM’  EXPRESS

Baš poput Lash Sensational maskare, Maybelline The Colossal Volum’ Express maskara iza sebe ima nekoliko uspješnih godina na make up sceni i milijune obožavatelja. Favorit kako među make up artistima, tako i na policama svake drogerije, The Colossal Volum’ Express maskara oduševit će sve one u potrazi za efektnim volumenom u trepavicama koji nisu očekivali da drogerijska maskara može postići.

THE FALSIES PUSH UP DRAMA

Posljednja u nizu najboljih Maybelline maskara je The Falsies Push Up Drama. Iako se početna euforija koju je izazvala brzo slegnula, ova maskara ostala je drogerijski favorit kojim su mnoge it djevojke i njihovi make up artisti zamijenili umjetne trepavice.

Foto: Instagram, Maybelline

Učitati još
Zatvori