Najbolje tonirane kreme za zrelu kožu: Lagane su, a ujednačavaju ten i njeguju lice
Najbolje tonirane kreme za zrelu kožu: Lagane su, a ujednačavaju ten i njeguju lice

Najbolje tonirane kreme za zrelu kožu: Lagane su, a ujednačavaju ten i njeguju lice

Kako starimo, potrebe naše kože se mijenjaju. Sredstvo za čišćenje protiv akni u koje ste se zaklinjali u 20-ima vjerojatno vam neće biti od koristi u 50-ima. Baš kao što mijenjamo proizvode koje koristimo u rutini njege kože, isto vrijedi i za našu šminku. Zrela koža ima mnoge dinamike u rasponu od bora, suhoće, promjene boje, pigmentacija (tj. oštećenja od sunca), osjetljivosti, tuposti i nedostatka živosti i zdravih tonova. Puno je toga za razmotriti, ali potrebno je strpljenje i mnogo pokušaja s raznim formulama i markama kako biste pronašli ono što najbolje odgovara vašim potrebama.

Tonirane kreme kao alternativa puderima

Većina žena, nakon što iskuse promjene koje dolaze sa starenjem kože – opuštenu kožu, bore i hiperpigmentaciju – traže proizvod koji je laganiji od pudera, ali ima jednaku ili sličnu moć prekrivanja. Puder je često težak na koži, a i povećava vidljivost bora. Naravno, dodatni plus je i proizvod koji će ujedno i njegovati kožu.

Ako ste u potrazi za osnovnim proizvodom za zrelu kožu tonirana hidratantna krema jedan je od najboljih odabira. Tonirane kreme u suštini su hibridi njege kože i šminke. Imaju svojstva ujednačavanja tona kože te prikrivanja i posvjetljivanja. Nemaju tešku teksturu i sklonost skupljanju i taloženju u borama i porama. Umjesto toga, najbolje tonirane hidratantne kreme zapravo će djelovati poput proizvoda za njegu kože, hraneći kožu hidratizirajućim sastojcima kako bi se koža osjećala ugodno te izgledala zdravo i blistavo.

Štoviše, tonirane hidratantne kreme lako se nanose. Ne treba vam čak ni kist za šminku jer će vam vrhovi prstiju biti dovoljni. Savršeni su za svakodnevno nošenje, mogu se nanositi u slojevima ako vam treba malo više prekrivanja. Mnogi od njih također imaju dvostruku funkciju kao oni s SPF-om, tako da ne morate brinuti o dodavanju dodatnog koraka vašoj rutini.

Imajući to na umu, odabrali smo najbolje tonirane hidratantne kreme za zrelu kožu koje će ten učiniti zdravim, hidratiziranim i ujednačenim.

Učitati još
Zatvori