Tehnika šišanja koja će frizuru uvijek učiniti još boljom

Nakon početka nove godine, početak proljetne sezone bit će savršeno vrijeme za nekoliko promjena koje će nas probuditi iz zimskog sna, začiniti našu svakodnevicu ili osvježiti naš izgled. Jedna od najefektnijih jednostavnih i brzih promjena koja će nam dati onaj neodoljivi osjećaj novog početka bez sumnje je promjena frizure. Od dramatičnog reza i efektne promjene boje do decentnih promjena u dužini i nijansi, promjena frizure jedan je od omiljenih beauty trikova koji uvijek donosi efektno osvježenje.

Za sve one koji će poželjeti promjeniti ili osvježiti svoju frizuru, proljetna sezona među najpoželjnije trendove vraća jedan stari klasik. Savršen za svaku dužinu i teksturu, najpoželjniji proljetni beauty trend vraća nas raskošnim i razigranim slojevima u kosi.

SLOJEVITO ŠIŠANJE ZA SAVRŠENO PROLJETNO OSVJEŽENJE FRIZURE

Frizura jednostavna za održavanje i stiliziranje rezultat je kojem se nadamo nakon svakog odlaska frizeru.  Jednostavan trik za kojim će frizeri nerijetko posegnuti kako bi ostvarili naše želje su razigrani slojevi koji će skinuti težinu s kose, dati joj dozu volumena i prozračniji look.

Od tek nekoliko decentnih slojeva koji, iako jedva primjetni, svakoj frizuri donose novu dimenziju do shaggy cut frizure koja donosi slojeve u njihovom najzaigranijem izdanju, slojevito šišanje trend je s kojim ove godine ne možete pogriješiti jer će jednako dobro izgledati na kratkom bobu i na dugim uvojcima te biti izbor koji će izvuči najbolje iz tanke i ravne, ali i iz kovrčave i guste kose.

Nekoliko odličnih primjera koji vam mogu poslužiti kao inspiracija prije odlaska frizeru na proljetnu transformaciju ili osvježenje kose donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

0