Boju crnog vina i ove ćemo jeseni nositi na usnama

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Dok uživamo u posljednjim ljetnim danima, jesenski trendovi iz svijeta mode i ljepote najavili su novu sezonu i dali nam nekoliko odličnih razloga da s oduševljenjem dočekamo još jedan novi početak. Uz najnovije trendove, jesen nas vraća i onim najdražim favoritima sezone. I dok se bež baloner već nalazi na našoj shopping listi, među make up proizvodima koje ni ove jeseni nećemo zaobići istaknuli su se ruževi za usne u raskošnoj nijansi crvenog vina.

RUŽEVI ZA USNE U BOJI CRNOG VINA ZA JESEN

Crveni ruž za usne jedan je od rijetkih make up proizvoda koji baš nikad ne izlazi iz mode. Nakon vibrantnih jarkih nijansi koje su obilježile tople mjesece iza nas, početak nove sezone vraća nas njegovom tamnijem izdanju koje krasi mistični karakter i efektan izgled. Kao najpoželjniju među tamnim crvenim nijansama, prvi jesenski beauty trendovi ponovno su istaknuli zavodljivu boju crnog vina. Između omiljenih klasika i najnovijih trendova, zagasita boja crvenog vina donosi spoj tamne crvene nijanse i decentnog hladnog podtona koji odlično pristaje baš svima – kako plavušama, tako i brinetama, kako svijetloj puti, tako i onoj tamnijoj.

Osim što će biti jedan od naših jesenskih favorita, ruževi za usne u boji crnog vina vrhunac svoje popularnosti doživjet će tijekom blagdanske sezone koju donosi zima kada će biti savršeni dodatak svakom svečanom looku. Ako ste u potrazi za jednim novim ružom koji ćete za nadolazeću sezonu dodati svojoj kolekciji, onaj u nijansi crnog vina izbor je s kojim ne možee pogriješiti, a nekoliko odličnih s drogerijskih polica i kolekcija beauty brendova izdvojili smo u nastavku.

NARS Audacious Lipstick – Charlotte

Kosas Lipstick – Royal

Chanel Le Rouge Crayon De Couleur Mat Jumbo Longwear Matte Lip Crayon – 267 Impulsion

NYX Professinal Makeup Soft Matte Lip Cream – Monte Carlo

Tom Ford Beauty Shade & Illuminate

Tom Ford Lips & Boys – Tony 72

Foto: Instagram, Chanel, Kosas, NARS, NYX Professional Makeup, Tom Ford

0