Novi Zarin parfem tek je izašao, a već ga prozivaju mirisom ljeta
Novi Zarin parfem tek je izašao, a već ga prozivaju mirisom ljeta

Novi Zarin parfem tek je izašao, a već
ga prozivaju mirisom ljeta

Ako Zara nešto dobro radi, to su parfemi. Osim što su često duplići onih dizajnerskih, Zara parfemi obično traju jako dugo i nosu su vrlo ugodni. Baš kao i kada je odjeća u pitanju, ovaj beauty segment ima svoje vjerne štovatelje i tu riječ ne koristimo olako. Naprosto, ljudi koji vole Zarine parfeme, vole ih ponekad i malo preintenzivno, naprosto ne prestaju pričati o njima. Ipak, to je dobro ako ste u potrazi za novim parfemom jer ljubitelji ovih Zarinih su vrelo informacija. Upravo od takvih saznali smo i za jedan od novijih parfema te modne kuće – Sunlight Bouquet. Oni koji su ga probali kažu da toliko dobro miriše da ga slobodno možemo smatrati mirisom ljeta 2024.

No kako ona zapravo miriše? Sam naziv odaje da se radi o romantičnom cvjetnom mirisu. Renomirani francuski parfumer Jérôme Epinette opisao ga je kao “simfoniju bogatih i nesputanih nota, stvorenu da vaš očara”.

Mirisne note u Sunlight Bouquet parfemu

U gornjim notama spajaju se živahne citrusne note i pikantni dašak ekstrakta ružičastog papra, dok očaravajuća slatkoća Bellinija s breskvama unosi dašak razigrane senzualnosti. Kako se miris rastvara, nježni cvjetni šapat ružičaste ruže isprepliće se sa zemljanom elegancijom maslaca perunike, dok bambus i rabarbara unose dašak čiste svježine. Putovanje poprima zavodljiv karakter zahvaljujući morskim notama isprepletenima s neodoljivim ružičastim šećerom. Frakcija pačulija daje egzotičnu dubinu s opojnim zagrljajem absoluta zrna tonke i kremastim bogatstvom kreme od vanilije, stoji na stranici.

Po svemu sudeći radi se o ženstvenom i vrlo senzualnom parfemu uz koji definitivno nećete proći nezamijećeno.

Konkurencija Red Temptation parfemu?

Zarin parfem Red Temptation definitivno je među najpopularnijim i najpoznatijim high street parfemima. Prvi razlog je taj što je duplić za Rouge Baccarat 540 brenda Maison Francis Kurkdjian. Drugi je što miriše božanstveno. Ipak, možda je malo prejak za ljeto. Tu na scenu stupa upravo ovaj novi – Sunlight Bouquet koji je zaista pravi ljetni parfem. On je voćni, cvjetni, sadrži vaniliju i doista se radi o mirisnoj rapsodiji.

Učitati još
Zatvori