Ovo je puder kojeg s nestrpljenjem iščekuje cijeli beauty svijet

Ovo je puder kojeg s nestrpljenjem
iščekuje cijeli beauty svijet

Brend Sunday Riley je postao sinonim za najbolje proizvode za njegu lica koje možete pronaći na trenutnoj beauty sceni i priuštiti svojoj koži. Posvećeni kreiranju formula koje donose unaprijed provjerene, mjerljive i trenutne rezultate, iza svakog Sunday Riley proizvoda nalazi se savršeni spoj znanosti i prirode te sama Sunday Riley, osnivačica brenda i kreatorica formule za baš svaki proizvod koji se trenutno nalazi u ponudi brenda. Sunday Riley u svakom svom proizvodu uvijek iznova kreira moćne tretmane koji se bore s najzahtjevnijim beauty izazovima poput starenja i onih negativnih strana svakog tipa kože, od suhog i dehidriranog do masnog i sklonog aknama.

Nakon proizvoda za njegu kože koji nose onaj počasni Holy Grail status u beauty svijetu poput Good Genes seruma kojeg mnogi nazivaju eliksirom mladosti i Luna ulja koje hrani kožu dok vi spavate, luksuzni brend Sunday Riley nedavno je oduševio svijet najavom prvog make up proizvoda. Sunday Riley tekući puder kojeg je s nestrpljenjem iščekivao baš cijeli beauty svijet je stigao i skupio odlične kritike profesionalnih vizažista koji su ga imali čast prvi isprobati.

THE INFLUENCER: PUDER KOJEG JE ČEKAO BEAUTY SVIJET

Sunday Riley tekući puder The Influencer je možda onaj savršeni puder koji smo oduvijek čekali. S pozadinom u proizvodima za njegu, Sunday Riley je kreirala svoj prvi make up proizvod s još uvijek naglašenom privrženošću njezi. The Influencer tekući puder tako spaja najbolje od oba svijeta i donosi izdržljivu formulu s srednjim do jakim prekrivanjem koja istovremeno njeguje kožu. Sposobnost prekrivanja nedostataka spojena je s nježnim i hranjivim sastojcima poput kamilice, zobi, zelenog čaja i ekstrakta tartufa koji će goditi baš svakom, i onom najosjetljivijem tipu kože.

Novi The Influencer puder je svojom izvrsnošću još jednom potvrdio genijalnost brenda Sunday Riley i nadamo se najavio cijelu liniju make up proizvoda. U iščekivanju drugih Sunday Riley noviteta, sve proizvode za njegu i, uskoro, novi puder možete pronaći i naručiti u online shopovima Net-a-porter i Cult Beauty koji dostavljaju i u Hrvatsku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori