Zašto sljedeći put kad posjetite frizera morate isprobati suho šišanje?

Zašto sljedeći put kad posjetite frizera
morate isprobati suho šišanje?

@oljaryz

Početak nove godine uvijek je savršeno vrijeme za nove odluke, navike i hobije koji našu svakodnevicu čine još boljom. Nova godina istovremeno je savršeno vrijeme za osvježenje looka, a jedna od najpopularnijih promjena koja donosi trenutnu transformaciju bez sumnje je promjena frizure. Uz nove raskošne nijanse koje će beauty znalci i brendovi istaknuti među najpoželjnijim beauty trendovima za 2019. godinu, efektan rez uvijek je odlična ideja tražite li efektnu promjenu u jednom odlasku frizeru.

Bez obzira odlučite li se na šarmantni bob koji će i ove godine biti na vrhu liste želja u svakom frizerskom salonu ili na trendi spoj duge kose i ravnih ili curtain šiška inspiriranih sedamdesetim godinama, sljedeći put kad posjetite frizera zamolite ga za suho šišanje. Zašto?

SUHO ŠIŠANJE – BEAUTY TREND KOJI MORATE ISPROBATI

@anhcotran

U frizerski salon uvijek ulazimo s određenim očekivanjima ili željama i s potragom za savršenim osvježenjem ili efektnom transformacijom frizure koja će začiniti i promijeniti naš izgled. I dok će neki odabir nove frizure prepustiti svojim frizerima, drugi će doći s jasnom vizijom frizure koju žele. Bez obzira u koju skupinu ljudi spadate, suho šišanje pomoći će vam da u svakom trenutku tijekom samog procesa šišanja kose jasno vidite sviđa li vam se ideja vašeg frizera, kako se vaša kosa transformira u željenu frizuru, ali i da na vrijeme zaustavite frizera ukoliko je došlo do nerazumijevanja tijekom dogovora.

I dok će klasično šišanje svježe oprane i ručnikom prosušene kose rijetko dati ideju o završnom efektu, suho šišanje otkriva kako će izgledati završna frizura i daje kako vašem frizeru, tako i vama više kontrole nad kosom.

@salsalhair

Kako izgleda proces suhog šišanja? Jednako kao i onaj šišanja vlažne kose, a jedina razlika je činjenica da je vaša kosa suha. Iako vrlo slični u svakom pogledu, suho šišanje donosi brojne prednosti kada je kontrola nad konačnim izgledom frizure u pitanju, osobito za sve one čija je kosa kovrčava kako bi otkrili točnu dužinu i one čija je kosa tanka kada suho šišanje otkriva teksturu koju frizer kreira svakim novim rezom.

Bez nekoliko centimetara kraće kose, oštrih rezova i razočaranih odlazaka od frizera, suho šišanje je beauty trend koji morate isprobati.

@anhcotran

Učitati još
Zatvori