Spas za sve kojima se petlja kosa! Maglica koja uklanja čvoriće i vraća sjaj kosi
Spas za sve kojima se petlja kosa! Maglica koja uklanja čvoriće i vraća sjaj kosi

Spas za sve kojima se petlja kosa! Maglica koja uklanja čvoriće i vraća sjaj kosi

Zamislite lagani sprej za raščešljavanje za svakodnevnu upotrebu koji raspliće kosu, čini je sjajnom i bez neposlušnih vlasi. Savršen za sve tipove kose. Upravo to smo pronašli. Radi se o laganom vodenastom toniku koji prilagođaja pH vode iz slavine kako bi se zatvorile kutikule vaše kose, za nevjerojatno gladak i sjajan završni rezultat. U pitanju je Philip B. mist koji povećava podatnost i sjaj.

Glavni sastojci ove maglice su jabučni ocat, koji je prirodni adstrigent i uravnotežuje pH. Tu su i eterična ulja koja razmrsuju kosu, uklanjaju kovrče i statički elektricitet. Uz to, Philip B. Detangling Toning Mist je siguran za bojanje i tretman keratinom. Proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljke koje su korištene su nabavljene iz održivog uzgoja i sva se ambalaža može reciklirati.

Sprej za raščešljavanje
Detangling Toning Mist

Kako se koristi?

Mist, odnosno sprej za raščešljavanje, dobro protresite, nakon pranja kose i njege regeneratorom, lagano poprskajte Degangling Toning Mist kroz sredinu pramenova i na vrhove. Utisnite u kosu, osušite ručnikom i oblikujte kao i obično.

Cijena ovog proizvoda je 238 kuna, odnosno 31,59 eura za 125 ml. Možete ga nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: Lana Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb, Lana Niche Perfumery, Kralja Tomislava 5, Split, Parfumerija Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb, Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb, Amber Niche, Đure Šporera 5a, Rijeka i Radisson Blu Resort & Spa, Put Trstenika 19, Split.

Sprej za raščešljavanje

Zašto je pH kose uopće bitan?

Vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta. Sada je objasnio zašto je pH kose bitan.

Dakle, pH kose i vlasišta važna je sastavnica za održavanje zdrave i sretne kose. Idealan pH kose treba biti umjereno kiselog stanja, otprilike između 4,5 i 5,5, da bi se očuvala ravnoteža, sjaj i glatkoća kose. Osnovni proizvodi za pranje, omekšavanje i tretmane kose osmišljeni su da pomognu u održavanju blago kiselog pH, ali mnoge stvari koje činimo svojoj kosi (kemijski tretmani za bojenje, toplinsko oblikovanje, tuširanje itd.) zapravo remete ovaj delikatni pH omjer za kojim čezne naša kosa

Philip B.
sprej za raščešljavanje

Zašto je važno održavati određenu pH-vrijednost?

Kada su vlasište i kosa blago kiseli (između 4,5 i 5,5), kutikule se skupljaju i zadržavaju vlagu te su položene potpuno ravno. Ovo idilično stanje kosu čini mekom, sjajnom, gipkom i, što je najvažnije, poslušnom. Voda iz slavine, čiji je pH često 7,5 ili viši (lužnat), uzrokuje ponovno rastvaranje zatvorenih kutikula. Kada je kutikula vlasi otvorena, dolazi do gubitka vlage, blijeđenja boje, kovrčanja i zamršenosti.

Kakvi su učinci tvrde vode na kosu?

Ako živite u velikom gradu, možete biti prilično sigurni da koristite tvrdu vodu (pH 8,5 i viši). Viši, lužnatiji pH kose će poremetiti ravnotežu vaše kose i vlasišta na vrlo opipljiv način: kosa će biti zamršena, kovrčava, bez sjaja i suša na dodir. Tvrda voda sadrži visoku koncentraciju otopljenih minerala, uključujući kalcij ili magnezij, koji s vremenom stvaraju film na kosi, sprječavajući vlagu da uđe u nju. Također može uzrokovati nakupljanja na vlasištu, izazivajući perut i svrbež.

pH ljestvica

Koje proizvode Philip preporučuje za održavanje optimalnog pH?

pH-vrijednost vaših proizvoda može poboljšati ili upropastiti vašu kosu. Srećom, većina suvremenih proizvoda za njegu kose i kože ima uravnotežen pH. Voda iz slavine je zapravo ta koja poništava ono što vaš proizvod čini tijekom pranja i zbog čega je nakon pranja važan korak toniziranja s proizvodom Detangling Toning Mist.

Detangling Toning Mist je višenamjenska maglica za kosu pod stresom koja je sklona zaplitanju. Ovaj proizvod sadrži jabučni ocat koji trenutačno obnavlja optimalnu pH ravnotežu kiseljenjem i zatvaranjem omotača kutikule za sjajni završni rezultat koji je svilenkast na dodir i izrazito odražava svjetlost. Njegova je funkcija istovjetna razlogu zašto upotrebljavamo tonik nakon čišćenja kože – da bismo suzili pore i smanjili njihovu vidljivost.

Učitati još
Zatvori