‘It’ boja laka za nokte za prosinac

betina_goldstein

Prosinac je konačno tu – najiščekivaniji mjesec u godini donio nam je blještavilo i raskoš boja među kojima se najviše ističu crvena i zelena. Osim što u kombinaciji izgledaju uistinu neodoljivo, volimo ih nositi i samostalno jer su jednostavne, a istovremeno jako upečatljive. Osim u odjevnim kombinacijama, ove boje, odnosno njihove tamnije nijanse, odlično izgledaju i na noktima. Crvena je klasik bez kojeg je manikura jednostavno nezamisliva i uvijek joj se rado vraćamo. No, uz bok crvenoj, svakog blagdanskog razdoblja stoji smaragdno zelena koja neodoljivo podsjeća na božićne dane, a istovremeno je dovoljno decentna i jednostavna za kombiniranje. Osim u outfitima, to vrijedi i na noktima, gdje izgleda klasično, a cool.

Riječ je o nijansi koja će savršeno izgledati u kombinaciji s neutralnim nijansama kao što su bež, siva i crvena, ali i s trendovima poput smeđe i svih nijansi zelene boje koje su ove sezone osvojile našu garderobu.

Smaragdno zelena istaknula se kao apsolutni trend među manikurama za zimske dane, a osobito u predbožićnom razdoblju kad na rukama stvara wow efekt te ostavlja glamurozan i elegantan dojam. Jednako dobro izgleda u kombinacijama sa šljokicama, kao i bez njih, a upravo su šljokice savršen izbor za sve lude partyje, domjenke, kao i za novogodišnju noć. Možete se poigrati i s nail artom pa noktima podariti jedan sasvim novi i neočekivani look. Ako još uvijek niste pronašli manikuru koja će biti točka na “i” svakoj odjevnoj kombinaciji i make up looku, u nastavku donosimo nekoliko savršenih nijansi smaragdno zelene koje možete isprobati.

Morgan Taylor Ultra Marine Appliqué Nail Lacquer
Sally Hansel – Neblue LA
Sally Hansen Jelous Boyfriend
ORLY Deep Wonder Collection Nail Varnish – Retrograde

Foto: Instagram, Chanel

1