Ove jeseni nose se razigrani slojevi u kosi

Ove jeseni nose se razigrani slojevi u kosi

@jeannedamas

Jednostavan i efektan ravni rez oduševio je mnoge i u posljednjih nekoliko sezona donio svježu promjenu i stvorio neke od najefektnijih i najpoželjnijih trendi frizura. Ipak, brze promjene trendova u svijetu ljepote ove nas jeseni vraćaju prozračnom volumenu i razigranim slojevima. Omiljenu frizuru sedamdesetih ponovno su proslavile njezine slavne i vjerne obožavateljice poput Alexe Chung i Dakote Johnson, a u nadolazećoj sezoni slojevita frizura ponovno je trendi izbor koji i sami želimo isprobati. Osim dugih, stepenasto ošišanih uvojaka, slojevi će ove jeseni stvoriti s mnogima omiljenom i još uvijek najpopularnijom frizurom – bobom.

SLOJEVITA KOSA ZA JESENSKU SEZONU

Nakon dramatičnog ravnog reza, svaka frizura ove će jeseni doživjeti efektnu promjenu u slojevima koji će joj, bez obzira na dužinu, prirodnu gustoću i teksturu kose, dati dozu volumena i dodatno oživjeti njezinu teksturu.

@anhcotran

Od decentnih, jedva primjetnih slojeva do shaggy cut tehnike šišanja koja stvara razigrane slojeve idealne za tanku i ravnu kosu, te uz malu pomoć nekoliko brzih valova koje ćete kreirati s peglom za kosu ili figarom, frizure s dodatkom teksture ove su jeseni nepogrešivi izbor.

Kako on izgleda u interpretaciji poznatih svjetskih frizera? Otkrijte u nastavku i pronađite inspiraciju za novu frizuru ili osvježenje stare.

@orionvanessa
@camillecharriere
@violette_fr
@camillecharriere
@anhcotran
@meganellaby
@salsalhair

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori