Skincare proizvodi za tijelo bit će hit u 2022. – evo kako postići sanjivo glatku kožu

Skincare proizvodi za tijelo bit će hit u 2022. – evo kako postići sanjivo glatku kožu

Kada je riječ o njezi kože našeg lica, tada očekujemo samo najsofisticiranije formule i aktivne sastojke te provodimo sate prateći sve potrebe kože. Sve to kako bismo spriječile ili riješile bilo koji nedostatak koji se može pojaviti na našem licu. Međutim, mnogi od nas posvećuju vrlo malo pažnje njezi kože tijela. Znamo da nam je potreban vitamin C kada naša koža izgleda pomalo umorno i bez sjaja ili salicilna kiselina ako imamo začepljene pore te hijaluronska kiselina za hidrataciju. No, kada je u pitanju skincare tijela, to često, i skoro u potpunosti, ignoriramo.

Primjerice, koža naših potkoljenica mogla bi popucati i vrištati od želje za malo hidratacije, a mi ćemo ih samo prekriti hlačama i zaboraviti da se tamo išta događa. Dok se to ne događa našem licu, najlakše je ignorirati problem. No, 2022. godine sve će se to promijeniti. Možda je mnogima od nas, barem onima koje su dobile onih dodatnih nekoliko minuta ujutro zahvaljujući radu od kuće, to omogućilo da proširimo svoje beauty rutine. Ili samo želimo biti zdrave koliko možemo biti – iznutra i izvana. Iz očitih razloga, došlo je do velikog procvata brige o samima sebi i više se trudimo brinuti o svom mentalnom i fizičkom zdravlju. Briga o našem tijelu i našoj koži, prvi je korak.

Game changing formule za skincare tijela omogućit će vam neodoljivo glatku i zdravu kožu

Srećom, formule proizvoda za njegu kože tijela postaju sve učinkovitije s obzirom na to da prate trendove u beauty svijetu. Upravo zato je njega tijela napredovala, a beauty entuzijastice diljem svijeta ne tretiraju više samo bore i hiperpigmentaciju na licu. Žele iste aktivne sastojke koje koriste na licu i za svoje tijelo. Sve prednosti sastojaka poput hijaluronske kiseline za hidrataciju, AHA pilinga za grubu kožu ruku i retinola za brisanje ožiljaka i strija, želimo koristiti i za njegu kože tijela.

Čak i teksture dobivaju nadogradnju pa tako formule poput seruma, ulja i gelova sada postoje i u verzijama za tijelo. Naša tijela nose svu težinu našeg dana i svega što nas okružuje, a mi im često ne pružamo ono što zaslužuju. Važno je njegovati svoje tijelo istim hranjivim sastojcima kao i svoje lice. Imajući to na umu, u nastavku možete zaroniti u svijet naprednih proizvoda za njegu tijela koji će biti pravi game changeri ove godine.

OSEA Anti-aging Body Balm
REN AHA Smart Renewal Body Serum
Ameliorate Transforming Body Lotion
Nécessaire The Body Serum
Dr. Dennis Gross Skincare Alpha Beta Exfoliating Body Treatment
The Chemistry Brand Hyaluronic Concentrate
The Chemistry Brand Retin-Oil
Paula’s Choice Skin Revealing Body Lotion 10% AHA
Malin + Goetz Vitamin B5 Body Moisturiser
Kosas Chemistry AHA Serum Deodorant

Foto: Instagram, Ecco Verde, Cult Beauty, Nordstrom, Deciem, SuperSkin, Niche Beauty

Učitati još
Zatvori