Jeste li već isprobali sjajilo za oči? Našli smo jedno koje se ne razmazuje i traje cijeli dan
Jeste li već isprobali sjajilo za oči? Našli smo jedno koje se ne razmazuje i traje cijeli dan

Jeste li već isprobali sjajilo za oči? Našli smo jedno koje se ne razmazuje i traje cijeli dan

Jedan od najvećih trendova 2022., koji će se protegnuti i kroz 2023. godinu svakako su sjajni kapci. Točnije, kapci na kojima je sjajilo. Oni izgledaju blistavo i kao da su mokri. Ipak, često je taj look teško isfurati, a da on cijelo vrijeme nošenja izgleda dobro. Naime, sjajila za oči znaju se skupljati u pregibima očiju, a znaju se i razmazati, što nikada ne izgleda dobro. Srećom, našli smo jedno sjajilo za oči koje je postojano cijeli dan.

Radi se o About-Face Vinyl Effect sjajilu za oči. Naravno, ovaj proizvod “eksplodirao” je na TikToku, za koji smo već navikli da može pokopati ili lansirati neki proizvod. Look sa sjajnim kapcima idealan je ako volite eksperimentirati, ali i ako volite minimalističku šminku.

sjajilo za oči
About-face
sjajilo za oči

Sjajilo za oči koje njeguje

About-Face Vinyl Effect sjajilo za oči je prozirno sjajilo koje nije ljepljivo, a koje će kapcima dati blistav look. Za razliku od ostalih sjajila, ovo je namijenjeno isključivo za oči, ono ne sadrži šljokice, a stvara stakleni efekt na očima. Formula ovog sjajila sadrži veganski skvalan kako bi regenerirala okoloočno područje. Osim toga, sadrži i ulje šafranike koje hidratizira kožu i pruža laganu antioksidativnu zaštitu.

Ako, pak, imate problema s otečenim okoloočnim područjem, ovo sjajilo sadrži aloa veru koja učinkovito ublažava otečenost zbog svojih protuupalnih svojstava. Otkako je ovaj proizvod lansiran, beauty kreatori na TikToku ne prestaju pričati o njemu baš zato što je dugotrajan i iznimno sjajan.

Ovo sjajilo možete nanijeti preko sjenila za malo elaboriraniji look ili ga možete nositi samog. Ova druga varijanta savršena je ako želite clean girl look. Tako ćete lijepo naglasiti oči, blistava neće biti samo vaša koža nego i kapci. Tako će do izražaja savršeno doći vaša skincare rutina koje se religiozno držite. Naime, blistavost kože i kapaka bit će u prvom planu i garantiramo da će vam svi dijeliti komplimente zbog lijepe kože.

 

FOTO: Instagram (@becwilsontheartof, @beautybystudee), About-Face

Učitati još
Zatvori