Veselite li se povratku frizure koju smo obožavali početkom tisućljeća?
Veselite li se povratku frizure koju smo obožavali početkom tisućljeća?

Veselite li se povratku frizure koju smo
obožavali početkom tisućljeća?

Šiške su uvijek osjetljiva tema. Bilo da ste ih same rezale u djetinjstvu ili ste ih nekad davno impulzivno odlučile odrezati kod frizera, velika je mogućnost da imate neke ‘traume’ vezane za njih. No, kada se pravilno izvedu, šiške mogu biti genijalan dodatak svakome licu. One će ga lijepo uokviriti i dati mu neku novu, posebnu osobnost.

Tijekom godina izmjenjivali su se mnogi stilovi, no jedan oko kojeg se lome koplja su šiške na stranu. Veliki trend s početka tisućljeća, koji su skoro svi nosili, sada se vraća, ako je suditi po frizurama poznatih dama. Nekima su ovakve šiške slatke, zanimljive i jednostavno lijepe, dok drugi bježe od njih glavom bez obzira i smatraju ih zastarjelima.

Šiške na stranu za odvažne

Srećom, šiške na stranu prošle su jednu malenu renesansu i sada se vraćaju u nekom novom, modernijem obliku. Šiške na stranu sada su opuštene i njima ne pridajemo previše pozornosti, kako prirodno padaju, tako neka i budu. Upravo takve je prije nekoliko dana na crvenom tepihu isfurala Dua Lipa.

A ovom novom verzijom šiški možete eksperimentirati koliko želite. One mogu biti duge ili kratke koliko god želite, prilagodite ih sebi i svome licu. One mogu biti ultra kratke i geometrijske poput onih koje nosi Zoe Kravitz ili mogu biti ženstvenije poput onih koje je nosila Natasha Lyonne. Ako vam je teško naći nešto pozitivno vezano za šiške, neka to bude njihova svestranost i mogućnost da ih stilizirate na hrpu različitih načina.

Također, šiške na stranu su odmak od razdjeljka na sredini glave koji vlada svijetom frizura već cijelo desetljeće. Vjerujemo da su ga se mnogi već zasitili, a ako ste među njima, ovakve šiške su idealno rješenje. Uostalom, ako tražite neku veliku jesensku promjenu, a ne želite bojati kosu, zašto ne biste isprobali šiške i tako svoje vlasi poštedjeli oštećenja?

FOTO: Instagram (@pollyhey), Profimedia

Učitati još
Zatvori