Šiške su i dalje hit: Inspirirajte se insta-curama kojima stoje savršeno

Šiške su i dalje hit: Inspirirajte se
insta-curama kojima stoje savršeno

siske
@jeannedamas

Šiške pripadaju onoj skupini frizura kod kojih se javlja slučaj ili-ili. S jedne strane, mogu izgledati stvarno fantastično i lijepo uokviriti lice. Međutim, s druge strane, nemali broj puta djevojke su znale reći da su požalile što su ih odrezale onog trenutka kad su izašle iz frizerskog salona. Upravo iz tog razloga, prije nego se odlučite na ovaj, trebate same sa sobom dobro odlučiti što želite, a nakon toga se i posavjetovati s frizerskim stručnjakom jer je upravo on taj koji vam može dati savjet vezan za tip kose.

Šiške nikad ne izlaze iz mode

No, ono što je sa šiškama sasvim sigurno je to da baš nikad ne izlaze iz mode. Lijepo uokviruju lice, pomlađuju, a istovremeno izgledaju jako chic – dobra je stvar što s njima uvijek izgledate kao da ste tek izašli iz frizerskog salona. Naime, kad ste u žurbi, možete oprati samo njih, a ostatak kose svezati u punđu ili rep, a frizura će ipak biti besprijekorna!

siske
@audreyrivet

Ako želite otkačen izgled šiški, pustite ih da se osuše na prirodan način, a ako ste ljubiteljica strožeg looka, potrebne su vam tek dvije minute vremena da bi one dobile savršen izgled pomoću četke i sušila za kosu. Jednom kad ih ošišate, nemojte ih zaboraviti njegovati preparatima za kosu i redovito odlaziti na šišanje. Pripazite s uporabom proizvoda kako one ne bi bile masne i teške. I za kraj – nerijetko možemo vidjeti kako žene šišaju šiške u kućnoj radinosti. Ovaj je potez možda bolje prepustiti profesionalcima jer oni znaju koji tip šiški nekome pristaje i je li to uopće frizura za koju se treba odlučiti.

Učitati još
Zatvori