Šiške koje će osvojiti beauty scenu 2019.

Šiške koje će osvojiti
beauty scenu 2019.

Nakon početka nove godine, polako se približavamo i početku nove sezone. Spojeni zajedno unutar nekoliko tjedana, početak nove godine i početak proljetne sezone u modni i beauty svijet uvijek raskoš trendova koji će osvježiti naše svakodnevne kombinacije i naš beauty look. Dok će novi odjevni komadi i modni dodaci transformirati našu garderobu, nova frizura izbor je koji će u jednom posjetu frizeru transformirati naš beauty look.

Da je promjena frizure uvijek dobra ideja, a osobito na početku proljetne sezone koja uvijek dolazi s dozom prozračnosti i svježine, još jednom su potvrdili neodljivi trendovi koji su se istaknuli među najpopularnijim željama klijenata u prestižnim svjetskim frizerskim salonima. Od decentne promjene boje i dužine do dramatičnog reza, bez obzira koju dužinu ili boju odabrali za novu sezonu, u središtu beauty trendova našao se šarmantni dodatak svakoj frizuri – šiške.

IT ŠIŠKE ZA 2019.

Nakon curtain šišaka inspiriranih neopterećenim i chic stilom Francuskinja, jednostavnih za održavanje i stiliziranja šišaka na stranu i kratkih baby šišaka koje su ostale rezervirane za one najodvažnije, beauty trendovi za 2019. godinu istaknuli su novi trend koji ćete poželjeti isprobati. Između klasičnih ravnih šišaka i stepenastih šišaka koje se nose lagano zabačene na stranu, nove it šiške donose spoj efektnog izgleda koji krasi ravne šiške te jednostavnosti i prozračnosti malo dužih slojevitih šišaka. Baš poput popularne shaggy cut frizure, shaggy šiške krase decentni slojevi postignuti posebnom tehnikom šišanja iza koje se nalazi stanjivanje kose na mjestima na kojima kosa ima previše volumena i težine, ali joj istovremeno nedostaje forme.

Jedan od prvih koja je isprobala shaggy šiške je poznata američka plesačica i glumica Julianne Hough koja je shaggy šiškama osvježila svoju bob frizuru i oduševila na jednom od partija koji su se održali ususret dodjeli nagrada Grammy prije nekoliko dana. Kako izgledaju nove it šiške koje će odlično pristajati svakoj frizuri? Otkrijte u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori