Simona Antonović: Party make up look

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BELEN HOSTALET (@belenhostalet)

CRVENA BOJA ZA SAVRŠENI PARTY MAKE UP LOOK

Stigla je sezona slavlja i partyja pa proslavimo najbolje make-up trendove koje nam je donijela ova godina. Proslave i tulumi su uvijek dobra prigoda za klasične, dobro isprobane lookove.

Crveni ruž je uvijek dobrodošao, ali što ako biste ovogodišnje blagdanske proslave igrali na kartu crvene na nešto drugačiji način?

CRVENO SJENILO ZA OČI

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brittany Xavier (@brittanyxavier)

Godinu smo obilježili toplim, crvenim nijansama koje su bile dio brojnih make-up izdanja i proizvoda. Za proslave ove sezone odaberite jednu od brojnih crvenih paleta koje imaju mat crvenu nijansu. Stvorite savršenu podlogu na kapcima tako da kistom koji ste koristili za nanošenje tekuće podloge, nanesete tanak sloj ostatka podloge na kapak i matirajte puderom u prahu. Isto tako možete koristiti neutralno sjenilo za oči kao svoju bazu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hung Vanngo (@hungvanngo)

Nanesite crveno sjenilo na nepokretni dio kapka i mekanim, gustim kistom za blendanje rubove stapajte prema gore i prema vanjskim dijelovima oka. Koristite kružne pokrete kistom i budite lake ruke. Na ovaj način ćete postići stopljeni, lagano gradijentni izgled sjenila.

Kako biste utoplili lice i dali definiciju oku, koristite toplu smeđu olovku za oči te ju nanesite tik ispod ruba trepavica, na gornjem i donjem kapku. Isto možete učiniti sa sjenilima, preporučam da se tada nanose preciznijim kistom. Sve začinite s puno slojeva tamne, crne maskare na donjim i gornjim trepavicama. Ako imate maskaru koja se preslikava i previše je vlažna, nanesite ju prvo na donje trepavice, zatim na gornje.

CRVENO RUMENILO

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hung Vanngo (@hungvanngo)

Želite li istaknuti zdravu, sjajnu kožu i staviti naglasak na besprijekoran ten, vaš blagdanski look za proslave može biti istaknuto rumenilo. Napravite lagani kemijski ili mehanički piling, nekoliko sati prije proslave. Uklonite mrtve nakupljene stanice, nahranite kožu i čekajte da se proizvodi dobro upiju. Nakon toga koristite omiljenu tekuću podlogu, prekrijte nedostatke i diskoloracije korektorom, posvijetlite okoloočno područje i posvetite se nanošenju rumenila.

Kompaktna rumenila nanosite mekim, velikim kistovima. Najviša koncentracija rumenila neka bude na najvišoj točki jagodica. Na ovaj način stvarate odmorniji i mlađi izgled kože. Rubove rumenila je potrebno jako dobro stopiti s ostatkom kože. Manje problema sa stapanjem rubova rumenila ćete imati ako koristite kremaste proizvode. Kremasta rumenila će se lakše spojiti s tekućom podlogom i kožom, radi čega će izgledati prirodnije.

CRVENI TUŠ ZA OČI

Max Mara

Isto tako iskoristite priliku i zamijenite standardnu crnu ili zlatnu liniju linera na kapku, crvenom linijom. Ako kojim slučajem nemate crveni tuš za oči, možete se poslužiti svojim omiljenim mat crvenim ružem. Uz to će vam biti potreban jedino tanki kist za nanošenje ruža u preciznoj liniji.

Obzirom da se radi o crvenom ružu u ulozi tuša, temeljito pripremite kožu, matirajte za potrebe nanošenja, nanesite ruž i popravite sve nedostatke. Koristite i higijenske štapiće za precizne i detaljne popravke. Najbolji savjet za uklanjanje viška proizvoda koji može ostaviti tragove, je da vrh higijenskog štapića kružno koristite u mjestu.

Foto: IMaxTree, Instagram

0