Simona Antonović: Moji drogerijski favoriti

Simona Antonović: Moji
drogerijski favoriti

U drogerijama se može pronaći pregršt proizvoda koji svojom kvalitetom zaslužuju ozbiljnije razmatranje, a neki od njih su čak zavrijedili i kultni status. Evo mojih najdražih.

Temeljito čišćenje lica uvijek dolazi na prvom i na zadnjem mjestu svake rutine. Prije nanošenja šminke očistite lice, nahranite ga zatim započnite s nanošenjem. Za čišćenje lica, kao i za uklanjanje šminke koristim NIVEA MicellAir micelarnu otopinu koja učinkovito i brzo uklanja sav make-up i nečistoće s kože. Micelarna otopina nema mirisa, ne iritira kožu i čini ju mekom.

L’Oréal Paris True Match Lumi Glow Amour Glow Boosting Drops koristim za dozu sjaja. Ispod podloge kao iluminator za cijelo lice, po podlozi kao highlighter za strateška mjesta. Ponekad kap ili dvije pomiješam s kremom za lice i nanesem kao lagani sjaj koji će mi dati lagano osunčani izgled, prilikom čega rado preskočim podlogu i nepravilnosti prekrijem samo korektorom.

Da dojam zdravog, osunčanog i naspavanog tena bude potpun, potrebno je umanjiti izgled podočnjaka. Maybelline New York Instant Age Rewind Dark Circles Treatment Concealer sada već ima kultni status. Spužvasti aplikator za nanošenje napravio je pravu malu revoluciju u beauty industriji. Tekuća tekstura koja se u dodiru s kožom pretvara u korektor kremastog završetka, koristi se za prekrivanje diskoloracije i ujednačavanje tena.

Ako jedna stvar može olakšati nanošenje tuša onda je to Rimmel London Wonder Wing Eyeliner Stamp. Tekući tuš čiji aplikator izgleda poput trokuta uz pomoć kojeg možete napraviti savršeni cat eye završetak. Položen daje cat eye izgled i završetak ali položen okomito, tankom stranom daje tanku i preciznu liniju.

Precizno i detaljno ispunjene obrve ne iziskuju puno vremena kada radite s proizvodima poput L’Oréal Paris Unbelieva-Brow eyebrow gela za popunjavanje obrva koji dolazi u kompletu s češljićem i tankim kistom. Gel je dugotrajan, lijepo se stapa s obrvama i jedino na što trebate pripaziti je tehnika. Proizvod nanesite na stražnju stranu ruke, kist umočite u proizvod na ruci, otapkajte višak na ruku zatim započnite s popunjavanjem obrva iz unutarnjeg kuta.

Tekuće sjenilo E.L.F. Aqua Beauty Molten Liquid Eyeshadow prekrasno se nanosi i ostaje na kapcima poprilično dugo. Moguće ga je nositi samostalno ili kao sjajni naglasak po baznom sjenilu. Obzirom da se radi o tekućem sjenilu, preporučam da ga nanesete aplikatorom s kojim dolazi, zatim pustite nekoliko sekundi da se potpuno osuši, inače će se preslikavati i nakupljati u pregibima.

L.O.V EYEttraction Magnetic Loose Eyeshadow magnetičnog je izgleda, posebice ako ga koristite različitim tehnikama nanošenja. Suha tehnika daje visoki sjaj dok mokra tehnika daje mokri, „folija“ izgled. Nijanse se prekrasno ali decentno presijavaju, stvarajući tako višedimenzionalni sjaj.

Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion Oil-in-Lipstick ima dugo ime, postojanost i sjaj koji osvaja na prvu. Obožavam nositi ruževe koji će nahraniti usne, ukrasiti ih bogatim pigmentom i čuvati ih od hladnih, zimskih uvjeta.

Dove Exfoliating Body Polish odgovoran je za njegu kože tijekom hladnijih dana. Body scrub odgovoran za uklanjanje mrtvih stanica ali i njegu kože. Ujedno ostavlja i lagani miris na koži.

Preuzeto sa: www.simonantonovic.com

Učitati još
Zatvori