Simona Antonović: Brze maske za sve tipove kože

Simona Antonović: Brze maske za
sve tipove kože

summerfridays
@summerfridays

Maske za lice donose visoke koncentracije aktivnih tvari u kožu u kratkom roku, zato ih valja uvrstiti u pripremu kože za nadolazeće blagdane.

Brza maska za svaki tip kože

Koža sklona aknama, kao i masna koža voli pročišćujući efekt zelenog čaja, sumpora, gline i azelainske kiseline. Lancer Clarifying Detox Mask with Green tea&3% Sulfur upravo je maska koja sadrži sve to i više. Za masnu, sivu i kožu sklonu aknama, ova brzo djelujuća maska od zelene gline pomaže u smanjenju crvenila i upala, 3% sumpor pomaže u uklanjanju začepljenosti pora. Miris citrusnog bergamota ostavlja kožu osvježenom i pročišćenom.

Lancer Clarifying Detox Mask with Green tea & 3% Sulfur
Lancer Clarifying Detox Mask with Green tea & 3% Sulfur

Trebate li umiriti kožu, fokusirajte se na nešto staromodnije sastojke poput kalamina, cinka i ružičaste gline ali u modernom obliku VENeffect Skin Calming MaskRužičasta glina izvlači nečistoće, kalamin smiruje osjetljivu kožu i kožu sklonu i sklonu pojavi mrljica, fitoestrogeni poboljšavaju ton kože i posvjetljuju, enzim nara nježno otapa mrtve stanice kože, cink smanjuje promjene boje i pojavu mrlja. Maku možete koristiti za osvježenje kože ali ju možete ostaviti i na nepravilnostima na koži, tijekom noći te isprati ujutro.

VENeffect Skin Calming Mask
VENeffect Skin Calming Mask

Naša koža definitivno ima jako puno posla, stoga joj valja pomoći. Summer Fridays Overtime Mask maska ​​za pročišćavanje koristi bundevu ispunjenu vitaminima i sjemenke marelice za nježni piling. Zrnasta tekstura više podsjeća na piling nego li na masku za lice, ali neka vas njezina tekstura ne zavara. Ova maska umanjuje pojavu komedogena, radi nježnu eksfolijaciju odumrlih stanica na površini kože i hrani ju A, K i C vitaminima. Koža nakon korištenja izgleda svjetljije i zaglađenije.

Summer Fridays Overtime Mask
Summer Fridays Overtime Mask

Charlotte Tilbury zna kako pomoći ženi da se osjeća kao božica, stoga ne čudi njezina Goddess skin Clay Maskhidratantna maska s glinom. Sadrži sastojke za umanjivanje izgleda pora, vlaženje kože i uklanjanje nesavršenosti. Odlična je za mješovite tipove kože. Formula je puna ulja slatkog badema i šipka kako bi dubinski nahranila kožu i umanjila osjećaj stezanja nakon korištenja. Također umanjuje crvenilo a kožu ostavlja nekom i podatnom.

Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask
Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask

Kiseline mogu biti zastrašujuće – posebno ako se borite s osjetljivom kožom. OLE HENRIKSEN PHAT GLOW FACIAL dovoljno je nježan prema koži da ju njeguje, čisti i osvježava bez izazivanja iritacije, crvenila ili bilo koje druge nuspojave vezane s kemijskim pilingom. Bori se sa svim vidljivim znakovima starenja. Sadrži polihidroksi kiseline (PHA) koje su zadužene za ujednačavanje tonusa i teksture kože kemijskim pilingom. Sadrći nordijski brezin sok koji pomaže hidratizirati i njegovati kožu, ružičastau bentonitna glina za obnavljanje, ulje sjemenki chia koje je bogato esencijalnim masnim kiselinama, ekstrakt pamuka koji pomaže omekšati kožu.

OLE HENRIKSEN PHAT GLOW FACIAL
OLE HENRIKSEN PHAT GLOW FACIAL

Foto: Instagram, Charlotte Tilbury, Lancer, OLE HENRIKSEN, Summer Fridays, VENeffect

Učitati još
Zatvori