Beauty novitet: ‘sheet’ maske za kosu

Beauty novitet:
‘sheet’ maske za
kosu

Sjajna, snažna i njegovana kosa od korijena do vrhova ideal je kojem svi težimo. Uz onu jednostavnu svakodnevnu rutinu za njegu kose koja najčešće uključuje šampon i regenerator te jedan od proizvoda za styling kose koji ovisi o samom tipu kose i frizuri, naša kosa će tijekom čitave godine tražiti mrvicu više kako bi zadržala zdravi izgled i sjaj. Uz odabir savršenog ulja za kosu koje će donijeti dubinsku njegu ili čak potaknuti vašu kosu na brži rast, maske za kosu su savršeni proizvod koji možete dodati svojoj tjednoj rutini za njegu kose kako bi ju održali snažnom i sjajnom od korijena do vrhova. Jednostavne i brze za korištenje te nevjerojatno efikasne, maske za kosu su onaj jedan dodatni proizvod za njegu kose koji vrijedi dodati svojoj tjednoj rutini i koji zaista čini razliku.

Nakon kremastih maski za kosu koje su iz godine u godine djelovale sve brže i postale ritual za njegu za koji trebamo odvojiti tek nekoliko minuta ispod tuša, posljednji beauty novitet donosi novo izdanje trenda sheet maski, ovaj put u obliku slatke kapice i stvorenog za jednako intenzivnu i efikasnu hidrataciju i njegu kose.

SHEET MASKE ZA KOSU SU BEAUTY NOVITET KOJI VRIJEDI ISPROBATI

Sheet maske započele su kao kategorija posvećena isključivo njezi kože lica. Nakon sve veće popularnosti koju mogu zahvaliti novim i sve boljim formulama, ali i domišljatim dizajnerskim rješenjima, sheet maske postale su jedan od najtraženijih proizvoda na beauty sceni zbog čega nije prošlo puno vremena prije nego su se na policama beauty dućana pojavile sheet maske za vrat, ruke, stopala. Posljednji beauty novitet i trend iz svijeta sheet maski su sheet maske za kosu.

Sheet maske za kosu su beauty novitet koji jedva čekamo isprobati. Za razliku od sheet maski za lice koje su, baš kao što im i ime govori, tanke poput papira, sheet maske za kosu dolaze u obliku preslatkih kapica za tuširanje ili marama za kosu. Iako se nerijetko oslanjaju na paru u tušu koja potiče njihovo djelovanje i izvlači ono najbolje iz njih, rezultati koje donose zaista su impresivni. Bilo da su vaši uvojci oštećeni od korištenje vrućih alata za stiliziranje kose ili im nedostaje vlage nakon duge i hladne zime koja je našu kosu iscrpila neprestanim izmjena hladnoće i suhog zraka u grijanim prostorima, ove maske donose spas za vašu kosu.

Prije tuširanja nanesite sheet masku za kosu u obliku kapice na glavu i nježno izmasirajte glavu kako bi ravnomjerno rasporedili proizvod na kosu. Topla para u tušu potaknut će njihovo djelovanje i nakon nekoliko minuta donijeti one željene rezultate. U nastavku donosimo nekoliko odličnih sheet maski za kosu koje se trenutno ističu kao jedan od najzanimljivijih beauty noviteta u svijetu kose.

Briogeo

Briogeo

Medi Heal

Medi Heal

Kocostar

Kocostar

Tony Moly

Tony Moly

Redken

Redken

Foto: Instagram, Amazon, Asos, Briogeo, Redken, Tony Moly

Učitati još
Zatvori