Scrunchie je najpoželjniji ljetni dodatak: Idealan za plažu, odličan za grad

Scrunchie je najpoželjniji ljetni dodatak:
Idealan za plažu, odličan za grad

Nakon što su nam se sve vrste špangica vratile u velikom stilu, došao je na red još jedan hit osamdesetih i devedesetih godina – scrunchie. Nesumnjivo je kako mnoge vraća u djetinjstvo, a s toplom sezonom, sve više na društvenim mrežama i gradskim ulicama viđamo ovaj povratnički trend. Oko njega vlada podijeljeno mišljenje – dok jedni s neodobravanjem gledaju na njega, drugi su u svoju kolekciju modnih dodataka dodali različite varijante scrunchieja i izvrsno ih uklapaju u svakodnevne modne kombinacije. Koliko god ozbiljan ili formalan styling bio, ovaj detalj definitivno daje dozu razigranosti. Cure su dosjetljive kad je riječ o njegovom nošenju pa ga, osim u kosi, nose i kao narukvicu.

Carrie je bila u krivu

High street trgovine brzo su prepoznale popularnost scrunchieja pa su u svoje kolekcije dodale različite modele, a sve je zapravo počelo s Balenciagom koja je još u svojoj Resort 18 kolekciji pokazala ove ukosnice od janjeće kože. Iako je posljednjih nekoliko sezona sve što Balenciaga izbaci stvarno veliki hit, nismo baš mislili da će se scrunchiejii vratiti u ovako velikom stilu. Ljubiteljicama Seksa i grada vjerojatno je jako dobro poznat dijalog Carrie i njezinog dečka Jacka Bergera. Scena ide: on je napisao roman, a ona ga je pročitala i ima jednu zamjerku – jedna od protagonistica nosi scrunchie, a Carrie odgovorno tvrdi da Njujorčanke to jednostavno ne nose! Ipak, čini se kako nije bila u pravu, barem ako je suditi po uličnoj modi, feedovima naših omiljenih cura s Instagrama, ali i izlozima trgovina.

Pogledali smo malo što se krije u internetskim modnim oazama te na Asosu i u Topshopu pronašli genijalne modele. Budući da oba web shopa imaju dostavu u Hrvatsku, vrijeme je za mini-shopping!

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

TOPSHOP

ASOS

ASOS

Foto: Instagram, TOPSHOP, ASOS

Učitati još
Zatvori