Za savršenu proljetnu manikuru, ne morate gledati dalje od ovog profila

Za savršenu proljetnu manikuru, ne morate
gledati dalje od ovog profila

Naša poznata influencerica Slađana Ostić ima jedan od onih Instagram profila na koji često volimo svratiti i vidjeti što ima novoga. Svojim sadržajem radi jedan jako fora i zaokružen lifestyle, u kojem ima svega pomalo: mode, ljepote, gastronomije i putovanja. A oni koji je redovito prate, znaju da je Slađana, poznata i kao @slakipalaki, prava maherica u manikurama.

Njene DIY ideje za ukrašavanje noktiju već su itekako proslavljene i rado praćene, pa smo s njom o tim maštovitim manikurama pričale u svibnju prošle godine. Slađana je u međuvremenu nastavila nizati sjajne nail art lookove na svojim noktima i davati nam inspiraciju kako i same možemo postići lijepu i kvalitetnu manikuru kao iz profesionalnog salona.

Ovog puta, nadahnula nas je svojim proljetnim manikurama, a mi smo ih odlučile podijeliti s vama.

Proljetne manikure na @slakipalaki način

Kada je o manikurama riječ, Slađana se nimalo ne ustručava igrati bojama, od jarkih do pastelnih, kao i efektnim detaljima. Ekspresivne elemente tako dobro uklapa u svoje manikure, da one čak i u svom vrlo upečatljivom izdanju svejedno izgledaju moderno, cool, elegantno i chic.

Posljednjih nam tjedana predstavlja nekoliko novih ideja za proljetni nail art, kojim dominiraju najljepši proljetni tonovi i atraktivni grafički detalji, a relativno nedavno pokrenula je i svoj #slakixmianailartchallenge, u sklopu kojeg pokazuje jednu hit manikuru za aktualni mjesec i poziva svoje pratiteljice da rekreiraju istu. Još malo Slađanine inspiracije za savršenu proljetnu manikuru donosimo vam u nastavku!

Učitati još
Zatvori