Za savršenu proljetnu manikuru, ne morate gledati dalje od ovog profila

Naša poznata influencerica Slađana Ostić ima jedan od onih Instagram profila na koji često volimo svratiti i vidjeti što ima novoga. Svojim sadržajem radi jedan jako fora i zaokružen lifestyle, u kojem ima svega pomalo: mode, ljepote, gastronomije i putovanja. A oni koji je redovito prate, znaju da je Slađana, poznata i kao @slakipalaki, prava maherica u manikurama.

Njene DIY ideje za ukrašavanje noktiju već su itekako proslavljene i rado praćene, pa smo s njom o tim maštovitim manikurama pričale u svibnju prošle godine. Slađana je u međuvremenu nastavila nizati sjajne nail art lookove na svojim noktima i davati nam inspiraciju kako i same možemo postići lijepu i kvalitetnu manikuru kao iz profesionalnog salona.

Ovog puta, nadahnula nas je svojim proljetnim manikurama, a mi smo ih odlučile podijeliti s vama.

Proljetne manikure na @slakipalaki način

Kada je o manikurama riječ, Slađana se nimalo ne ustručava igrati bojama, od jarkih do pastelnih, kao i efektnim detaljima. Ekspresivne elemente tako dobro uklapa u svoje manikure, da one čak i u svom vrlo upečatljivom izdanju svejedno izgledaju moderno, cool, elegantno i chic.

Posljednjih nam tjedana predstavlja nekoliko novih ideja za proljetni nail art, kojim dominiraju najljepši proljetni tonovi i atraktivni grafički detalji, a relativno nedavno pokrenula je i svoj #slakixmianailartchallenge, u sklopu kojeg pokazuje jednu hit manikuru za aktualni mjesec i poziva svoje pratiteljice da rekreiraju istu. Još malo Slađanine inspiracije za savršenu proljetnu manikuru donosimo vam u nastavku!

Foto: Instagram

0