Kako pronaći onu jednu savršenu paletu sjenila u kojoj ćete obožavati baš sve nijanse?

Kako pronaći onu jednu savršenu paletu sjenila u kojoj ćete obožavati baš sve nijanse?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktoria Dahlberg (@viktoria.dahlberg)

Palete sjenila za oči jedan su od najraskošnijih beauty proizvoda u kojima poznati beauty brendovi donose kombinaciju pomno izabranih nijansi. Osim njihovog neodoljivo raskošnog izgleda, palete sjenila za oči istovremeno su jedan od najsvestranijih make up proizvoda koji nudi bezbroj različitih lookova unutar koje je uz malu pomoć kistova i strpljivog blendiranja lako kreirati. Iako se uvijek nalaze na našoj beauty listi želja, palete sjenila za oči nerijetko završavaju na samom dnu naše kozmetičke torbice – uz nijansu ili dvije za kojima ćemo redovito posegnuti, ostatak palete ostaje neiskorišten.

Kako odabrati savršenu paletu sjenila za oči u kojoj ćemo obožavati i iskoristiti svaku nijansu i tako izvući njezin maksimum? Tajna se krije u boji vaših očiju.

SAVRŠENA PALETA SJENILA ZA VAŠE OČI

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beti (@makeupsessions)

Iako se odabir jedne savršene palete sjenila za oči u moru različitih kombinacija boja i efektnih pakiranja koja osvajaju na prvi pogled čini kao gotovo nemogući beauty zadatak, sve što zapravo trebamo je vratiti se boji naših očiju i tonove palete uskladiti s njima. Bilo da su vaše oči smeđe, plave ili zelene, za svaku boju postoji nekoliko savršenih paleta sjenila koje će izvući najbolje iz njih, istaknuti vaš pogled i stvoriti nekoliko efektnih lookova.

KOJE NIJANSE SJENILA NAJBOLJE PRISTAJU VAŠOJ BOJI OČIJU?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hung Vanngo (@hungvanngo)

Kada govorimo o paletama sjenila za oči, smeđe oči su najzahvalnije jer ih možemo tretirati kao neutralnu boju i kombinirati sa gotovo svim nijansama sjenila. Od neutralnih tonova koji će stvoriti jednostavan i decentan look do crvenih, ljubičastih i zelenih nijansi uz pomoću kojih će svi oni sa smeđim očima lako postići svježi, efektni i uvijek drugačiji look, smeđe oči nude vam prostora za igru i kreativnost zbog čega je odabir palete vrlo jednostavan i ovisi više o osobnom stilu, nego o samoj boji očiju.

Plave oči odlično se slažu s neutralnim tonovima – od nježnih bež nijansi do raskošnih zlatnih tonova i bogatih tamnosmeđih nijansi. Iako se nerijetko smatraju monotonim ili čak dosadnim, neutralne palete sjenila za oči u kombinaciji s plavim očima izgledaju raskošno i živo, istovremeno naglašavajući plavu boju očiju. Zelene oči svoj savršeni spoj pronalaze u paletama koje krase tople bakrene nijanse, ali i u kombinaciji s tamni ljubičastim tonovima koji stvaraju onaj savršeni kontrast zelenim tonovima.

Nekoliko odličnih paleta za svaku boju očiju za kojima ćete svakodnevne posezati izdvojili smo u nastavku.

SMEĐE OČI

Natasha Denona Eyeshadow Palette 28

Anastasia Beverly Hills Subculture

PLAVE OČI

NARS NARSissist Loaded

Charlotte Tilbury Luxury Palette – The VIntage Vamp

ZELENE OČI

Urban Decay Naked Heat

NARS Duo Eyeshadow – Kuala Lumpur

Učitati još
Zatvori