Najšarmantnije frizure za dugu kosu kao savršeni spas od ljetnih vrućina

Najšarmantnije frizure za dugu kosu kao
savršeni spas od ljetnih vrućina

Mjesec kolovoz počastio nas je pravim ljetnim danima – sunčanim i vrućim. Visoke temperature godile su nam tek na tren, a u njima su nastavili uživati tek oni kojima je osvježenje u moru uvijek na nekoliko koraka. Kako pobijediti ljetne vrućine koje nas očekuju i u narednim tjednima? Uz najprozračnije odjevne komade iz naše ljetne garderobe, spas za ljetne vrućine pronaći ćemo i u skupljenoj kosi. Njezino najšarmantnije izdanje, osobito svi oni s dugom kosom, i ove ćemo godine pronaći u pletenicama na bezbroj različitih načina.

TRENDI PLETENICE – NAJŠARMANTNIJE FRIZURE ZA LJETNE VRUĆINE

U romantičnom i ležernom boemskom stilu kojem se rado vraćamo svakog ljeta jer savršeno pristaje njegovom bezbrižnom karakteru, trendovi u svijetu frizura još jednom su istaknuli pletenice kao najšarmantniji izbor koji osim efektnog izgleda donosi i spas od visokih temperatura.

Iako vrlo jednostavne i uvijek s dozom ležerne nonšalancije, pletenice su frizura koja dolazi u pregršt različitih izdanja među kojima ćete pronaći savršeni odgovor za svaku ljetnu priliku. Od jednostavne pletenice u koju ćemo skupiti kosu na plaži ili dvije pletenice za mladenački look preko nekoliko sitnih pletenica isprepletenih kroz blage valove, raskošne kovrče ili skupljene u nisku punđu do ženstvene pletenice oko glave za i novih trendi izdanja za posebne prilike koja će zahtijevati malo više vještine i vremena, ljeto i pletenice savršeni su spoj.

Kako je ispred nas još nekoliko toplih tjedana kada ćemo poželjeti skupiti kosu i istovremeno izgledati odlično, u nastavku donosimo dozu inspiracije za najšarmantniju i najpopularniju ljetnu frizuru.

Učitati još
Zatvori