Nijanse lakova za nokte za ovo ljeto, koje će još bolje izgledati uz preplanuli ten

Ljetni beauty rituali uvijek donose neku posebnu razinu zadovoljstva, pogotovo kada su vezani uz naša ljetovanja i odmore na obali, kada je sve dozvoljeno. Upravo onda ćemo isprobati neki novi parfem koji još nismo koristile, u kozmetičku torbicu spremiti luksuzno ulje sa zlatnim sjajem kojim ćemo naglasiti ten ili isfurati neku totalno cool manikuru s kojom se inače možda čak ni ne možemo zamisliti – stilom ili određenim pravilima odijevanje i stiliziranja kada smo tijekom godine na radnome mjestu.

Ljeto zato nudi brojne nove, neotkrivene i zabavne opcije, a sva vedrina i šareni optimizam ove sezone najbolje su dočarani u trendi manikurama koje ćemo nositi sve do rujna. Inspiraciju za njih pronašle smo u poznatom zagrebačkom salonu Manos, koji se kroz godine etablirao kao mjesto broj 1 za savršeno njegovane nokte, ali i profinjene manikure u znaku najljepših boja.

Tajna Manos manikura, osim u rukama stručnog osoblja, krije se i u najkvalitetnijem profesionalnom svjetskom brendu OPI Gelcolor, s kojim naš salon blisko surađuje već niz godina, a njihova suradnja na izuzetno je dobar glas među brojnim Zagrepčankama donijela Manosov trajni lak. On je prirodnog izgleda, čvrstoće i visokog sjaja, a zbog činjenice da nakon nanošenja ostaje postojan i nepromijenjen i preko 14 dana, ističe se kao najtraženija usluga u Manosu ususret sezoni godišnjih odmora ove sezone.

Manikure u boji sladoleda

Što se tiče najvećih trendova u manikuri, sve ih možete isprobati upravo u Manosu, gdje će vaše želje vjerno biti preslikane na vašu ploču nokta. Ona u ljetnoj sezoni postaje poput pravog slikarskog platna i podloge za najljepše ljetne boje, od kojih ove sezone naročito dominiraju one sladoledne. Pastelna ružičasta, pastelno plava i pastelno zelena, tri su šarmantne i nježne ljetne boje koje biste mogli isprobati, a ako tražite nešto još ekspresivnije, koraljna boja s jakom primjesom narančaste bit će pun pogodak.

Naposljetku, ne morate stati isključivo na jednobojnoj manikuri. Poigrajte se detaljima, pa svoje nokte ukrasite i točkicama ili nekim zanimljivim geometrijskim nail artom s komplementarnim nijansama. Ljetna sezona postaje još zabavnija ako potpuno napustite pravila i nokte na rukama obojite u nekoliko različitih boja. Mogućnosti su neograničene, a na vama je da samo pustite mašti na volju – u Manosu će sve vaše ideje provesti u djelo, a vi iz salona otići s osmijehom od uha do uha.

Foto: Sanja Jagatić

Styling: Studio7

0