Instagram adresa na kojoj se kriju vaše nove omiljene manikure s efektom

Instagram adresa na kojoj se kriju vaše
nove omiljene manikure s efektom

Svako toliko, uoči odlaska u salon za manikuru, i same se nađemo u nedoumici na koji način sada stilizirati svoje nokte i koji im novi imidž podariti. Nekoć smo listale magazine kako bismo našle novu celebrity frizuru koju želimo rekreirati, a sada inspiraciju za svoju novu manikuru pretežito tražimo na društvenim mrežama. Imamo osjećaj da je takvog digitalnog nadahnuća unatrag par godina više no ikad, s brojnim Instagram profilima nail salona i profesionalnih nail artistica koji dijele svoje kreativne uratke s okupljenom publikom. Ima ih mnogo i u Hrvatskoj, pa ako vam ponestane ideja za sljedeću manikuru, uvijek ih je dobro konzultirati, a naša današnja priča o lijepim manikurama ipak ide nešto dalje od naše zemlje, i to u Rusiju.

Safina Nail Studio – sjajna Instagram inspiracija za manikuru

Safina Nail Studio, ruski je brend kojeg je pokrenula nail artistica Elvira Safina, a njegov Instagram profil često je posjećena adresa od strane istinskih zaljubljenica u kreativne manikure.

Stilovi koje Elvira Safina izrađuje vrlo su moderni, trendi i chic, a ono što je sigurno već pri prvom pogledu na njene radove jest to da ove manikure privlače pozornost gdje god se pojavila. Jednako kao što dobivaju brojne komplimente na društvenim mrežama, i uživo bez sumnje plijene same pohvale, a u svojoj inicijalnoj jednostavnosti zapravo uvijek dolaze s nekim zanimljivim twistom. Mat proziran nokat tako dobiva efektan detalj, poigrava se metalik zlatnim folijama ili teksturom mramora. U svakom slučaju, vjerujemo da ćete upravo na ovom profilu pronaći pregršt inspiracije za vaš idući posjet salonu za manikuru!

Učitati još
Zatvori