Ružičasta manikura savršen je odabir za proljetne dane

Kad nemate ideje, ružičasta manikura genijalan je izbor. Jednostavna je, decentna, a odlično će se uklopiti u sve proljetne odjevne kombinacije. Neki će reći kako na prvi pogled djeluje monotono ili obično, no mogućnosti kombiniranja su brojne! Jarka ružičasta idealan je izbor za more, plažu i ljetne dane, dok ove sezone glavnu riječ ipak vode pastelne nijanse ružičaste.

Svevremenska nijansa za sve prilike

Ružičasta je jedna od onih boja kojoj se uvijek vraćamo, bez obzira na godišnje dobe i trendove. Nije ni čudo, s obzirom na to da je riječ o svevremenskoj i klasičnoj nijansi koja je idealna za sve prigode. Još većoj popularnosti nježno ružičastog laka za nokte doprinijela je i Meghan Markle, čiji favorit “odgovara” kraljevskim beauty pravilima, Naime, u kraljevskoj manikuri nema mjesta tamnim i upečatljivim bojama pa vojvotkinja od Sussexa bira decentnu ružičastu. Poznato je i daje kraljica Elizabeta II. ima svog favorita – njezin dugogodišnji odabir je nijansa Essie Ballet Slippers.

Essie Romper Room

Markle je definitivno još više popularizirala ovaj kozmetički proizvod, a nikad nije bilo lakše imati nešto “kraljevsko” u kozmetičkoj torbici. Ako niste klasičarka, uvijek se možete poigrati uzorcima, slovima, bojama… Štogod vam padne na pamet – proljeće je, mašti na volju, ne možete pogriješiti! Instagram je odlična beauty riznica pa smo zavirili na profile kozmetičkih salona i beauty ljubiteljica te pronašli odlične manikure kojima se možete inspirirati.

Foto: Instagram, Essie

0