Top nijanse ruževa za usne koje ćemo nositi ovog proljeća

Neki od najraskošnijih trendova proljetne sezone svoje će mjesto pronaći u beauty svijetom koji će vladati prozračne teksture i raskošna paleta. U središtu beauty trendova za proljeće i ove će se godine naći ruževi za usne kao jedan od omiljenih make up proizvoda u kojem se krije jednostavan trik za brzu transformaciju looka.

Nakon bogatih zagasitih tonova i mat efekta koji su na našim usnama stvarali ruževi za usne u popularnoj tekućoj formuli, početak nove sezone vratit će nas vibrantnijim i nježnijim tonovima, prozračnijim i sjajnijim formula unutar prirodnog make up looka koji će obilježiti proljetne dane i beauty trendove.

RUŽEVI ZA USNE KOJI ĆE OBILJEŽITI PROLJEĆE

U raskošnim kremastim formula i u svojem najsjajnijem izdanju, ruževi za usne bit će savršeni završetak jednostavnog prirodnog look koji ćemo gotovo svakodnevno birati i ovog proljeća. Od luksuznih beauty kuća do pristupačnih drogerijskih brendova, nove kolekcije i stalne linije istaknule su nekoliko nijansi kao stvorenih za savršeni proljetni make up look.

Na prvom mjestu nalazi se najveći klasik iz svijeta ruževa za usne u svijetlijem i prozračnijem izdanju – crveni ruž za usne. S naglašenim narančastim podtonom ili u laganoj kremastoj formuli koja će vašim usnama donijeti nježan premaz boje, ali i dozu uvijek dobro došle hidratacije, crveni ruževi za usne bit će favorit za kojim ćemo posegnuti kako bismo i najjednostavnijem looku dodali dozu elegancije i seksipila.

Još jedan od klasika beauty svijeta i nepobjedivih favorita mnogih žena su nude ruževi za usne. Neutralni tonovi osim nježnih tonova donose i jednostavnost i bezbrižnost u svakodnevni make up look. Nakon nude nijansi inspiriranih omiljenim ružem za usne iz devedesetih koje su se isticale naglašenim smeđim podtonovima, proljeće će u svijet nude ruževa unijeti koraljnu svježinu.

Rouje

Uz nude nijanse s tek suptilnim koraljnim podtonom, vibratne koraljne nijanse inspirirane Pantone bojom godine istaknut će se kao jedan od trendi izbora kako unutar našeg ormara, tako i u odabiru ruževa za usne.

Proljetna sezona ne bi bila potpuna bez ružičastih tonova, a nakon raskošnih i zagasitih boja bobičastog voća, proljeće donosi osvježenje u puderastim i pastelnim nijansama.

SAVRŠENI PROLJETNI RUŽ ZA USNE U 10 RASKOŠNIH NIJANSI

Rouje – Nathalie

Rouje – Les 4 Rouje

Dior Rouge Dior – 643 Stand Out – Orange

Chanel Rouge Allure Liquid Powder – 962 Electric Blossom

Chanel Rouge Coco – 412 Teheran

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream – Stockholm

L’Orel Paris Color Riche La Palette Nude

Charlotte Tilbury Matte Revolution Pillow Talk

BECCA Beach Tint – Watermelon

By Terry Hyaluronic Sheer Rouge – 4 Princess in Rose

Foto: Instagram, Becca, By Terry, Chanel, Charlotte Tilbury, Dior, L’Oreal Paris, NYX Professional Makeup, Rouje

0