10 trendi ruževa za usne koje svi nose ovo ljeto

10 trendi ruževa za usne koje
svi nose ovo ljeto

Dobre vijesti za sve one koji vole boje – trendi ruževi ovog ljeta su upečatljiviji i odvažniji nego prijašnjih sezona. Ljetni make up, kad ga nosimo, automatski priziva boje. Svi se možemo složiti da smo spremni za promjene i da jedva čekamo nositi razigranije ruževe. Upečatljive ružičaste, zabavne narančaste, koraljne i intenzivno crvene su boje koje će vam uljepšati look, ali i raspoloženje, tijekom svih vaših ljetnih avantura.

Kad je make up u pitanju, ne postoje stroga pravila. Stoga, bez obzira na to koju boju odlučili nositi, stručnjaci za ovu sezonu predlažu kremaste mat finiše i tekuće teksture. Tako će vaš ruž ostati na mjestu cijeli dan. Iscrtate li i rub usana olovkom, to će pomoći stvoriti obrub te boja neće prelaziti s usana na kožu.

‘It’ ruževi za ljeto 2021. dolaze u svim verzijama koje možete zamisliti

Novi ruževi lansiraju se vrtoglavom brzinom. Uz to, mnoge su formule savršene za ljeto jer nude dugotrajnost i otporne su na znojenje. Bilo da ste ljubiteljica mat tekućih ruževa ili obojenih balzama za usne, ruževi koji su stigli za ljeto 2021. dolaze u svim verzijama koje možete zamisliti. Imajući sve to na umu, neće biti preteško pronaći nijansu koja vam upada u oči. Kako bismo vam pomogli suziti izbor, u nastavku vam donosimo nekoliko najboljih ljetnih boja ruževa koje ćete vidjeti posvuda ove sezone.

YSL ruž
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Satin Lipstick
MAC Love Me Liquid Lipcolour
Tower 28 ruž
TOWER 28 BEAUTY BeachPlease Luminous Tinted Balm
Huda Beauty ruž
Huda Beauty Liquid Matte Lipstick
Roen ruž
RÓEN Elixir Tinted Lip Oil
Bite ruž
Bite Beauty Power Move Soft Matte Lipstick
Tom Ford ruž
Tom Ford Beauty Lip Color Satin Matte
Giorgio Armani ruž
Giorgio Armani Lip Maestro Liquid Lipstick
Uoma Beauty ruž
UOMA BEAUTY Badass Icon Matte Lipstick

Foto: Instagram, Nordstrom, M.A.C, Cult Beauty, Net-a-porter, House of Fraser, Douglas, Feel Unique, Charlotte Tilbury

Učitati još
Zatvori