Savršena nijansa ruža i za ljetne i za jesenske dane

Savršena nijansa ruža i za
ljetne i za jesenske dane

Bez obzira na sezonu i trendove, ruž za usne jedan je od najpopularnijih make up proizvoda, a nekoliko onih omiljenih nijansi uvijek ćemo držati nadohvat ruke kako bismo u trenu začinili i najjednostavniji make up look. Od nježnih puderastih tonova do jarkih ružičastih i crvenih nijansi kojima nas uvijek vraća ljetna sezona do raskošnih i bogatih zagasitih boja koje biramo tijekom hladnijih dana, svaka nova sezona donosi nekoliko novih favorita. Ipak, nekoliko svestranih nijansi uvijek rado prkosi trendovima i sezonama. Uz klasičan crveni i onaj savršeni nude ruž za usne koji se uvijek nalaze u našoj make up kolekciji, beauty trendovi istaknuli su novu trendi nijansu koja će jednako dobro izgledati u svakoj sezoni.

RUŽ ZA USNE U SAVRŠENOJ NIJANSI ZA SVAKU SEZONU

Najnovija nijansa ruža za usne koju ćemo nositi do kraja ljetne sezone i jednako obožavati tijekom jesenskih i zimskih dana donosi zanimljivu kombinaciju pigmenata. Svestrana poput nude nijansi, ali mrvicu tamnija i izraženija te s naglašenim narančastim podtonom, nova it nijansa nalazi se između nude, koraljnih i smeđih ruževa, u obitelji karamelastih nijansi. Što ju čini toliko posebnom i zašto ju treba svaka kolekcija ruževa za usne i make up torbica?

Nova it nijansa ruža za usne istovremeno nosi elegantni karakter koji ju čini nosivom u baš svakoj prilici, ali i dovoljno pigmenta da naglasite usne i začiniti cjelokupni make up look. Osim što odlično izgleda u svakoj prilici i u kombinaciji s baš svim vašim drugim make up favoritima poput crnog tuša, smokey eyes looka ili minimalnog make upa, ova boja odlično pristaje baš svima.

Od ruževa za usne s naglašenijom koraljnom crtom do onih koji više naginju nude tonovima, u nastavku donosimo sedam odličnih ruževa za usne u raskošnim karamelastim nijansama koje ćete nositi uvijek i svugdje, tijekom, ali i nakon ljetne sezone.

Chanel Rouge Coco – Michele

NYX Professional Make Up Soft Matte Lip Cream – Cannes

Pat McGrath Labs Matte Trance Lipstick – Peep Show

Tom Ford Boys & Girls – Joan 05

Charlotte Tilbury Matte Revolution – Sexy Sienna

Catrice Pure Pigments Lip Lacquer – Salted Caramel

Bobbi Brown Crushed Lip Color – Cabana

Foto: Instagram, Bobbi Brown, Catrice, Chanel, Charlotte Tilbury, NYX Professional Makeup, Pat McGrath, Tom Ford

Učitati još
Zatvori