Najljepši ruževi za usne koje ćemo nositi u jesenskim danima

Najljepši ruževi za usne koje ćemo
nositi u jesenskim danima

@aimeesong

Govoreći o beauty navikama, postoji jedna proizvod kojeg se ne odričemo, bez obzira na godišnje doba, ali i prigodu. Riječ je, naravno, o ružu za usne, a jedino što mijenjamo je nijansa koju koristimo, iako postoje klasici kojima smo uvijek vjerni. I dok ljeto prolazi u znaku jarkih nijansi poput narančaste, boje fuksije i koraljno crvene, jesen uvijek sa sobom donosi novitete u zagasitim nijansama koje se divno uklapaju u svaki jesenski look. Crvena i nude nijansa su dva klasika koji će svoje mjesto u kozmetičkoj torbici pronaći i ove sezone te ćemo ih nositi kako u svakodnevnim prilikama, tako i u onim formalnijim. No, standardnim će se nijansama pridružiti one tamnije koje na usnama uvijek izgledaju neobično i cool. Primjerice, jesenski su dani karakteristični za tamno-crvenu, kao i boju vina te nekoliko nijansi ljubičaste.

@aimeesong

Ove nam se jeseni vraćaju omiljeni jesenski trendovi poput boje šumskog voća, kao i zagasite nijanse crvene boje, a jedan od povratničkih trendova je i smeđi ruž. Čokoladne nijanse na usnama nosili smo početkom tisućljeća, no dizajneri na modnim pistama te zvijezde na crvenom tepihu najavili su povratak ovog neobičnog trenda za čije je nošenje potrebno malo beauty hrabrosti. Ako se ove jeseni odlučite na upečatljiv look, upravo bi takve nijanse trebale biti njegov sastavni dio, osobito u večernjim izdanjima kad će donijeti uvijek poželjan pomak od klasike.

Svi oni koji nisu ljubitelji statement looka, ostat će vjerni jednostavnim nijansama, a njima pripada i boja mesa koja će lijepo nadopuniti svaki look te istaknuti prirodnu ljepotu usana. U nastavku donosimo nekoliko ruževa koji će biti glavne zvijezde jesenske kozmetičke torbice.

Učitati još
Zatvori