Ariana Grande isfurala je retro rumenilo koje je hit na TikToku
Ariana Grande isfurala je retro rumenilo koje je hit na TikToku

Ariana Grande isfurala je retro
rumenilo koje je hit na TikToku

Ariana Grande isfurala je jedan od TikTok trendova. Ovog puta se radi o rumenilu, točnije o retro tehnici koja je najpopularnija bila osamdesetih. Rumenilo se ovdje nanosi visoko na jagodice, stapa se sa sjenilom te se nastavlja i na sljepoočnicama. Iako je ta tehnika poznata već desetljećima ponovno ju je aktualizirao TikTok.

Naime, još početkom pandemije beauty kreatori na TikToku počeli su koristiti ovu tehniku. Jedinstvena je jer uz nekoliko poteza kistom može promijeniti oblik lica i dati dojam zategnutosti. TikTok je tu tehniku toliko popularizirao da je hit i danas, dvije godine nakon prvih objavljenih videa.

Ariana Grande tehniku je koristila na promo fotkama za svoju makeup liniju. Fotografiju Ariane Grande objavila je vizažistica Ash K Holm. Napisala je kako joj je kolekcija Chapter 3, Arianinog brenda R.E.M. Beauty najdraža dosad. U njoj se nalazi i rumenilo u sticku koje korišteno u kampanji.

Kako nanijeti rumenilo za ovakav efekt?

Najprije morate ujednačiti ten, bilo puderom ili toniranom kremom. Zatim upotrijebite highlighter, nanesite ga na jagodice, sljepoočnice, nos i bradu, a možete i na kapke. Zatim na red dolazi rumenilo, idealno je ono kremasto ili u sticku. Njega nanesite oblim kistom i „raspršite“ po jagodicama, sljepoočnicama sve do ruba kose.

S manjim kistom, za blendanje sjenila rumenilo nanesite i na rub donjeg kapka kako biste stvorili smokey efekt. Naposljetku dodajte još obično rumenilo u kamenu, ali samo malo na sredinu obraza kako si sjedinili look. Oči i u usne neka ostanu suptilne kako bi rumenilo bilo glavni fokus.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori