Rozi nokti mogu biti jako elegantni ako izaberete pravu nijansu. Donosimo najljepše primjere
Rozi nokti mogu biti jako elegantni ako izaberete pravu nijansu. Donosimo najljepše primjere

Rozi nokti mogu biti jako elegantni ako izaberete pravu nijansu. Donosimo najljepše primjere

Roza manikura nekako je većinom rezervirana za ljeto, ali mi to hitno želimo pomijeniti. I znamo da vam sada na pamet padaju one neonske roze ili baby roze nijanse, ali mi ne mislimo na to. Mislimo na rozu manikuru koja odiše elegantnošću i s kojom će vam nokti izgledati ljepše nego ikad prije. Roza manikura, koja na noktu izgleda prirodno, a svejedno daje dašak luksuza.

U pitanju je, naravno, ona prozirna ili mliječno roza nijansa. Ona izgleda famozno na prirodnim i kratkim noktima, ali i na onima bademastog oblika. Jednostavno, iz nje isijava profinjenost, a odlično se slaže sa svakim stilom. Ako nosite nakit, također, odlično izgleda uz zlato kao i uz srebro. Ovakva roza manikura vizualno produljuje prste, a uvijek izgleda uredno.

Roza manikura koja nije kičasta

Roza manikura nekako je nepravedno zapostavljena, a može biti jako lijepa. Jasno nam je da ju često znamo viđati u nekim kičastijim izvedbama, alit o ne znači da en postoje one koje zaista izgledju dobro. Plus ovakve manikure je i činjenica da ju možete napraviti doma sami. Ne treba vam nikakav salon da bi ova roza manikura ispala dobro.

Sve što vam treba je temeljni prozirni lak, mliječno rozi ili transparentni rozi lak i nadlak za sjaj. Ova tri proizvoda osigurat će da manikura traje dugo i da bude izdržljivija. Nokte prije lakiranja trebate dobro očistiti i oblikovati kako želite. Nakon toga krenite nanositi slojeve, ali između svakog pričekajte da se prethodni dobro osuši. Na kraju, kada nalakirate, dodajte ulje za kutikule kako biste njegovali nježnu kožicu oko noktiju.

Decentno, a lijepo

Ovakva roza manikura prikladna je za posao i svakodnevni život, a lijepo izgleda i u posebnim i svečanim prigodama. Ruke će s njom uvijek izgledati elegantno i njegovano. Također, ovakva manikura lakše se prilagođava različitim tonovima kože. Druge, jače ružičaste manikure, obično dobro izgledaju na tamijim tonovima kože, dok na svjetlima baš i ne toliko, ali ova stoji svima.

Učitati još
Zatvori