Blagdanski beauty look na pet različitih načina

Blagdanski beauty look na pet
različitih načina

@roseinc

S posljednjim danima u godini stigla je i blagdanska sezona koja donosi ono najraskošnije razdoblje u godini koje je ulice ukrasilo čarobnim sjajem lampica, domove ispunilo mirisom cimeta i zvonkim melodijama božićnih pjesama, a u ormarima kao najpoželjnije istaknulo one najefektnije i najglamuroznije odjevne komade i modne dodatke. Raskoš blagdanske sezone uvući će se u svaki djelić naše svakodnevice i učiniti ju mrvicu posebnijom, a jednu od najraskošnijih blagdanskih priča i ove ćemo godine pronaći u glamuroznom beauty svijetu.

BLAGDANSKI BEAUTY LOOK

Daleko od jednostavnosti minimalnog make upa, ali jednako jednostavan za kreiranje, blagdanski make up donosi neodoljivu kombinaciju intenzivnih boja i metalik sjaja, decentne podloge i dramatične linije crnog tuša. Iako vrlo raskošan i glamurozan, savršeni blagdanski look krije se u tek nekoliko ključnih proizvoda koji će začiniti našu make up kolekciju i baš svaki make up look – od jednostavnih dnevnih make up izdanja u koje ćemo dodati tek malo boje na usne ili kapke do večernjeg make upa koji će biti savršena prilika da posegnemo za šarenim paletama, glitterom i tušom.  Blagdanski make up spojite će se s jednakom efektni i jednostavnim za kreiranjem frizurama kako bi spojeni zajedno stvorili savršeni blagdanski beauty look. S Božićem i novogodišnjim tulumom ispred nas, malo beauty inspiracije sada će nam i više no dobro doći. U potrazi za nekoliko jednostavnih, brzih i efektnih beauty lookova zavirili smo na Instagram profil @roseinc iza koje se nalazi it djevojka i poznata obožavateljica svega vezanog uz beauty svijet – model i glumica Rosie Huntington-Whiteley.

@roseinc

Osim kao osnivača beauty oaze znane kao Rose Inc, Rosie je i savršeni model za baš svaki beauty look. Od jednostavnosti modernog minimalizma koji dramatičnu liniju crnog tuša spaja s decentnim nude tonovima i ravnom, raspuštenom kosom do klasičnog blagdanskog beauty looka koji u raskošnoj nijansi crvenog ruža za usne donosi naglasak na glamur, u nastavku donosimo pet ideja koje ove sezone možete iskoristiti kao beauty inspiraciju za baš svaku blagdansku kombinaciju i priliku.

MODERNI MINIMALIZAM

@roseinc

U NEUTRALNIM BOJAMA

@roseinc

METALIK SJAJ

@roseinc

U NIJANSAMA RUŽIČASTE

@roseinc

KLASIČNI BLAGDANSKI GLAMUR

@roseinc

@roseinc

Učitati još
Zatvori