‘Roasted caramel’ je hit boja kose za prirodni look s pomakom

‘Roasted caramel’ je hit boja
kose za prirodni look s pomakom

Koliko god voljeli živopisne nijanse i kreativne kombinacije boja, ima nešto i u lijepo kreiranim, prirodnim bojama kose kojih se ne možemo zasititi. Beauty entuzijastice imaju najnoviju opsesiju među bojama za kosu. Nakon ‘buttercream blonde‘ boje koja je stvorena za plavuše tu je i raskošna ‘roasted caramel’ koja smeđoj kosi pruža dašak luksuza. Stručnjaci i koloristi tvrde da je ova boja prikladna za apsolutno sve situacije. Ona izgleda elegantno, ali definitivno joj ne nedostaje karaktera. ‘Roasted caramel’ stvorena je za one koji žele postići prirodni look s pomakom i dozom sofisticiranosti.

‘Roasted caramel’ je boja koju ćemo definitivno isprobati

Prirodnije boje za kosu su trend koji smo često viđali tijekom pandemije i vjerojatno će nastaviti biti na samom vrhu. Tijekom cijele pandemije sve više ljudi traži boju koju je lako održavati. Tako nam je jednostavnije zadržati, ali i začiniti svoj osobni stil. Što se procesa postizanja ove boje kose tiče, potrebno je prvo kreirati bazu s balayage pramenovima, a zatim prijeći po kosi jednim toplijim tonom kako bi ‘zagrijali’ boju i kreirali svojevrsnu glazuru. Ovo se najčešće radi uz pomoć preljeva koji kosi pruža dozu boje i sjaja.

Zbog složenosti procesa bojanja, to nije nešto što bi stručnjaci preporučili da isprobavate kod kuće. Međutim, oni s već postojećim balayageom i s bojom kose koja se nalazi u rasponu od srednje do svjetlije smeđe, mogu isprobati kućne tretmane. No, možda ćete morati aplicirati proizvod više od jednom kako biste dobili željene rezultate i postigli multi-tonski učinak. Dobra rutina za njegu kose kod kuće također će pomoći kod postizanja sjaja koji ovaj look čini must-have lookom za proljeće.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori