Nova tehnologija koja nam je napokon omogućila imati kosu kao iz salona
Nova tehnologija koja nam je napokon omogućila imati kosu kao iz salona

Nova tehnologija koja nam je napokon
omogućila imati kosu kao iz salona

Kad nam je kosa lijepa i isfrizirana sve je odmah lakše. No, kako taj efekt postići i kod kuće? Pronašli smo rješenje svih naših problema s kosom.

Savršena frizura bez puno muke i posjete frizerskom salonu

Nedvojbeno je da se puno bolje osjećamo kada imamo savršenu frizuru. Nema boljeg osjećaja od izlaska iz frizerskog salona sa savršenom, stiliziranom kosom. Ipak, u užurbanoj svakodnevici malo tko ima vremena stalno posjećivati salone. Želimo proizvode koji štede vrijeme, daju rezultate i osjećaj kao da smo netom izašli iz frizerskog salona. Nakon isprobavanja Remington PROluxe You linije proizvoda uvjerili smo se da s njima možemo postići frizuru kakvu priželjkujemo, a da nam pritom kosa ne bude oštećena i beživotna.

remington

Remington PROluxe You linija proizvoda koristi tehnologiju koja kućno stiliziranje kose čini jednostavnijim i zdravijim nego ikada.

Remington PROluxe You® asortiman proizvoda za oblikovanje kose, koji uključuje sušilo za kosu, uređaj za ravnanje kose, styler i rotirajuću četku, koristi inteligentnu StyleAdapt™ tehnologiju. Ona spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada prema jedinstvenim potrebama naše kose. Korištenjem ovih proizvoda postižemo personalizirano stiliziranje koje našoj kosi omoguće postizanje željene frizure.

Svakim korištenjem proizvodi pamte i memoriraju strukturu i potrebe kose

Za postizanje savršeno ravne, zaglađene kose, Remington uređaj za ravnanje kose Style Adapt Proluxe You postaje „pametniji“ svakom upotrebom. To znači da se uređaj brine da kosa dosegne idealnu temperaturu za oblikovanje od 185 °C tijekom samog postupka uređivanja.

Upoznaje tip kose i tehniku koja se koristi prilikom oblikovanja te se toplina grijaćih ploča prilagođava na idealnu temperaturu za oblikovanje naše kose, a podaci se pohranjuju.

Inteligentna tehnologija koja donosi savršene rezultate

Za savršene, sjajne kovrče idealan je PROluxe You™ Adaptive Styler s kojim je moguće postići cjelodnevne kovrče profesionalne kvalitete s maksimalnom zaštitom kose zahvaljujući inteligentnoj StyleAdapt™ tehnologiji. Uređaj upoznaje tehniku stiliziranja, pohranjuje je te tijekom svakog idućeg stiliziranja nudi personaliziran pristup i rezultat.

Svi koji smo isprobali ovaj proizvod dobili smo savršene rezultate prilagođene našoj kosi – bila ona tanka, bujna ili nešto između toga. Uz to, Diamond Advanced keramički premaz za ravnomjeran prijenos topline i ultra glatki stil osigurava onaj završni sjaj kose kojem svi težimo.

remington

Kako postići toliko željenu voluminoznu kosu?

Težimo imati „veliku“ volumiziranu kosu. Riječ je o jednoj od najtraženijih frizura ove godine i tihoj patnji većine žena. Donedavno ju je bilo jako teško postići kod kuće, no s PROluxe You™ Adaptive grijanom četkom to se mijenja. Njezina inteligentna StyleAdapt™ tehnologija spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada prema jedinstvenim potrebama svake kose, čime pomaže u kreiranju voluminozne i lepršave frizure profesionalne kvalitete koja će trajati cijeli dan.

S obzirom da se lagano približavamo slavlju u najdužoj noći u godini, ovo je idealno vrijeme da zasjamo uz bujnu i glamuroznu frizuru.

remington

Sve Remington proizvode možete pronaći u Elipsu, a sve dodatne informacije o proizvodima na službenom Remington webu.

* Do 31.12.2022. svi Remington PROluxe You proizvodi u Elipsu su na popustu od -25%.

FOTO: PR, Instagram (@rola_ghorab, @silkonme)

Učitati još
Zatvori