Najbolji novi kistovi za nanošenje pudera

real techniques
@realtechniques

Kistovi za nanošenje pudera i ulja postali su neiostavan dio svake kozmetičke torbice, a brendovi nas svako malo iznenade nekim novim, još inovativnijim proizvodom. Ovog puta, pozornost su nam ukrala dva nova proizvoda koji dolaze iz radionice kozmetičkog brenda Real Techniques. Radi se o kistovima koje su na svojem web shopu predstavili kao blender za nanošenje podloge, odnosno blender za tijelo i lice.

Rasprodan u rekordnom roku!

real techniques
@realtechniques

Real Techniques blender za nanošenje pudera postao je apsolutni hit među ljubiteljicama make upa pa na službenim stranicama stoji obavijest kako je proizvod trenutačno – rasprodan! Ovaj blender ima male, guste čekinje kojima se podloga može temeljito nanijeti, a zamišljen je za uporabu tekućih, kremastih ili proizvoda u prahu. Na kraju su preporučili i da kist treba čistiti barem jednom tjedno kako bi se poboljšale njezine performanse.

real techniques
@realtechniques

Drugi Real Techniques proizvod koji je oduševio beauty “ovisnice” je kist za tijelo i lice. Ovaj blender nešto je veći od onog za nanošenje make up podloge te ima velike i guste čekinje. Kao i kist za lice, i ovaj se može koristiti s tekućim, kremastim ili proizvodima u prahu.

Foto: Instagram (@realtechniques)

0