Razigrane ljetne manikure koje često viđamo na Instagramu

Razigrane ljetne manikure koje često
viđamo na Instagramu

@anabacinger

Topli dani znače samo jedno – vrijeme je za malo beauty eksperimentiranja! Ljetna manikura poziva da zaboravite na klasične tonove koji su nas pratili još od jeseni poput bordo crvene, crne, sive ili nude tonova, jer je sad došao red na nešto sasvim novo i neobično! Ako scrollate društvenim mrežama, sigurno vam nije promaknulo da se cure ne Instagramu sve više odlučuju za otkačene manikure s različitim uzorcima i motovima.

Od točkica, preko Picassa do efektnog tie-dyea

Ovog ljeta na noktima je dobrodošlo baš sve – od vječnih točkica koje baš nikad ne izlaze iz mode pa su savršene za dame koje vole “pomaknutu” klasiku, preko minimalističkih srdaca u crnoj boji koja izgledaju efektno na nude boji, do onih manikura koje neodoljivo podsjećaju na Picassova remek-djela! Ovakvu manikuru mogle bi obožavati ljubiteljice minimalističkog stila, a odlično je osvježenje i pomak od standardno laka u nježnoj ružičastoj ili bež boji, koji upravo i je najčešći odabir minimalistica.

proljetna-manikura
@noktiraspa

Još jedan mikrotrend koji smo primijetili je i tie-dye. Riječ je o trendu koji nas momentalno vraća u modu devedesetih godina prošlog stoljeća. Najprije se uvukao u naše ormare pa ovaj efektni i otkačeni uzorak možemo pronaći na svemu – suknjama, majicama, maramama… Nakon toga, red je došao i na beauty segment pa je samo bilo pitanje trenutka kad će beauty trendseterice isfurati ovu upečatljivu manikuru. Za koju god se manikuru odlučili, jedno je sigurno – neće izgledati nimalo dosadno i monotono! Vrijeme je da se bacite na posao ako imate dovoljno spretnu ruku ili dođete sa željama u svoj omiljeni kozmetički salon. Vrijedi samo jedno pravilo: mašti na volju!

Učitati još
Zatvori