Kakve punđe nosimo ovog ljeta?

Kakve punđe nosimo ovog ljeta?

Jednostavne i skupljene frizure jedan su od apsolutnih ljetnih favorita i beauty trend koji, uz šarmantni izgled, donosi pravo malo osvježenje.  S prvim ljetnim vrućinama i ove smo se sezone vratili onim svima poznatim frizurama koje su podignule naše duge uvojke i bitno olakšale preživljavanje visokih temperatura. Uz razigrani rep, šarmantna punđa ponovno je jedna od najpoželjnijih ljetnih frizura koja spaja sve ono što volimo – jednostavnost i ležernu eleganciju.

Za savršenu ljetnu punđu neće nam biti potrebno ništa više od minute ili dvije i nekoliko ukosnica za kosu jer šarmantnu i ženstvenu frizuru lako će ostvariti baš svi, bez pomoći frizera i puno prakse. Ono što će ovu omiljenu ljetnu frizuru učiniti još boljom i posebnijom ove sezone  je nekoliko novih trendova i detalja koje ćemo joj dodati kako bismo osvježili i začinili njezinu jednostavnost i kako bi joj dali novi karakter koji će je istaknuti kao savršeni izbor za svaku priliku.

TRENDI PUNĐE ZA NOVU LJETNU SEZONU

Omiljeni izbor za opuštene kombinacije i plažu  još uvijek će biti messy bun frizura koja donosi punđu u njezinoj najležernijem izdanju. Kako bi joj dali dodatnu dozu šarma, poslužite se trikom modnih trendseterica i dodajte joj upečatljivu scrunchie gumicu za kosu iz osamdesetih ili spojite s slamnatnim šeširom s istaknutim velikim i glamuroznim obodom. Za još uvijek ležeran dnevni look, ali s dozom elegancije, omiljenoj punđi dodajte svilenu maramu ili mašnu. Za večernje izdanje omiljene ljetne frizure koje stvara sofisticirani look i jednako dobro pristaje raskošnoj haljini, kao i trapericama i ljetnom party topu birajte kosu uredno skupljenu u nisku punđu. Još jedan ljetni trendi iz svijeta frizura je polupodignuta kosa koja je fokus s klasične punđe prebacila na onu koju stvara tek nekoliko skupljenih pramenova.

Ako je jednostavna i efektna punđa i vaš omiljeni ljetni izbor, u nastavku donosimo dozu inspiracije za vruće ljetne dane ispred nas.

Objavu dijeli VH. (@vivianhoorn)

Učitati još
Zatvori