Puderi u prahu koji neće isušiti lice

Puderi u prahu koji neće isušiti lice

Kad govorimo o puderu u prahu, mnogi s njim imaju love-hate odnos, s obzirom na to da savršeno “zagladi” lice i daje točku na “i” make upu, no istovremeno mnogi se boje da bi im mogao isušiti lice. Međutim, danas su kozmetički brendovi toliko usavršili svoje formule da je došlo do stvaranja jednog beauty oksimorona, odnosno proizvedeni su puderi u prahu koji istovremenu i hidratiziraju lice, odnosno ne isušuju kožu. Nove formule donose nam pudere u prahu koji se neće nataložiti u sitnim linijama na licu te neće začepiti pore, a u istom će trenutku zakamuflirati sve sitne nesavršenosti na licu. Neki će čak, zahvaljujući mineralnim formulama, postići da koža bude zdravija i čišća.

@bareminerals

Karakteristika dobrog pudera u prahu je da je na koži neprimjetan, da ne ostavlja nepoželjan cakey efekt, a istovremeno da ima moćnu formulu koja će prekriti sve nesavršenosti na licu. Još jedan razlog zašto puder u prahu ima mnogo obožavateljica je i taj što će puder u prahu matirati lice i smanjiti vidljivost pojačanog lučenja sebuma, osobito u T-zoni.

Ako još uvijek razmišljate trebate li dodati puder u prahu u svoju make up rutinu, u nastavku donosimo nekoliko pudera u prahu, kao i matirajućih formula zbog kojih ćete, od prvog korištenja, postati velika obožavateljica ovog make up proizvoda koji je mnogima neizostavan dio kozmetičke torbice.

Učitati još
Zatvori