Umjesto tekućeg pudera, ovog ljeta koristimo puder sa zaštitnim faktorom u prahu

Umjesto tekućeg pudera, ovog ljeta koristimo puder sa zaštitnim faktorom u prahu

Tijekom cijele godine, a osobito tijekom sunčanih ljetnih dana, najvažniji dio svakodnevne beauty rutine za njegu kože lica krije su tankom sloju zaštitnog faktora koji ćemo nanijeti nakon što smo lice dubinski očistili i prije svakog make up proizvoda. Hidratantne kreme sa SPF zaštitom hrane i štite našu kožu, dajući joj svježinu i radijantan izgled – baš sve što možemo poželjeti. Iako najvažniji korak u svakodnevnoj beauty rutini, nanos tankog sloja zaštitnog faktora ujedno je i onaj dio rutine koji ćemo najčešće zaboraviti ili ispustiti u žurbi.

Popularna multifunkcionalna formula koja krasi neke od najpopularnijih beauty proizvoda poslužila je kao savršeno rješenje i ovog beauty izazova i unijela jednostavnost u svakodnevno nanošenje make upa. Bilo da ste jedan od onih koji nerijetko zaborave na zaštitni faktor ili svom proljetnom i ljetnom beauty režimu želite dati dodatni sloj zaštite, puderi za SPF zaštitom su savršen izbor, a ove godine kremaste i tekuće formule zamijenit ćemo laganim puderima u prahu sa zaštitnim faktorom.

PUDERI U PRAHU SA ZAŠTITNIM FAKTOROM

Objavu dijeli Supergoop! (@supergoop)

Zaštitni faktor ljeti je nezaobilazan dio beauty rutine, a bez obzira da li birate hidratantnu kremu za zaštitnim faktorom ili tekući puder obogaćen SPF zaštitom, taj zaštitni faktor ipak ne traje vječno i nakon nekog vremena više ne štiti kožu od UV zraka. Ako ste negdje vani, skidati make up kako bismo ponovno nanijeli proizvod za zaštitu od sunca nije opcija, baš kao ni nanositi dodatni sloj kreme ili tekućeg pudera nakon što na licu već imate make up.

U tom trenutku na beauty scenu stupaju puderi u prahu sa zaštitnim faktorom. U praktičnom pakiranju koje će uvijek imati mjesto u vašoj dnevnoj torbi ili torbi za plažu, puderi u prahu sa zaštitnim faktorom savršeni su dodatak svakoj ljetnoj beauty rutini. Osim što će lagani i prozračni puder u prahu biti onaj savršeni završetak svakog make up look i držati znoj i višak ulja podalje od naše kože, istovremeno ovaj odličan proizvod bit će savršen izbor za osvježenje make upa i onaj dodatni nanos zaštitnog faktora tijekom dana, gdje god se nalazili.Najboljih sedam izdvojili smo u nastavku.

Colorescience Sunforgettable Total Protection Brush-on Shield SPF 50

Peter Thomas Roth Instant Mineral SPF 45

Sweat Cosmetics Translucent Mineral Powder SPF 30 & Twist Brush

Ilia Radiant Translucent Powder SPF 20

Jane Iredale Powder-Me SPF Dry Sunscreen

bareMinerals SPF 30 Natural Sunscreen

 

Tarte Tarteguard Mineral Powder Sunscreen Broad Spectrum SPF 30

Foto: Instagram, bareMinerals, Colorescience, Ilia, Jane Iredale, Peter Thomas Roth, Sweat, Tarte

Učitati još
Zatvori