Jeste li znali da postoji puder u prahu koji briše tamne podočnjake?

Jeste li znali da postoji puder u prahu
koji briše tamne podočnjake?

Užurbana svakodnevica te brojne obaveze i brige koje nas prate gdje god krenuli nerijetko će ostaviti trag na našem licu. Nekoliko sati sna manje i nekoliko doza stresa više bit će sasvim dovoljni da istaknu tamne podočnjake i stvore umoran izgled. Ipak, čak ni nakon neprospavane noći i nimalo ohrabrujućeg pogleda na odraz u ogledu, naši podočnjaci ne moraju otkrivati umor koji osjećamo. Kako ih se riješiti? Za prekrivanje tamni podočnjaka oduvijek smo se oslanjali na magičan potez korektora, dok se su u posljednjih nekoliko godina kao efektivan dodatak beauty rutini istaknule i maske za područje oko očiju čije je djelovanje usmjereno upravo na smanjenje podočnjaka, otvaranje pogleda i stvaranje odmorenijeg izgleda. Make up artisti otkrili su novi trik koji ne samo da će produžiti trajanje vašeg korektora, već će se pobrinuti da podočnjaci nestanu.

PUDER U PRAHU KOJI BRIŠE PODOČNJAKE

Poznati make up artisti uvijek su u potrazi za novim trikovima i proizvodima koji će svaki make up look učiniti još izdržljivijim i boljim. Tamni podočnjaci jedan su od najvećih izazova u svijetu make upa – kako za nas, tako i za make up artiste. Kako bi obrisali tamne podočnjake s lica svojih klijentica, make up artisti pronašli su novi trik koji će produžiti trajanje korektora i dodatno posvijetliti područje ispod očiju – transparentni puder u prahu.

Nakon što su u transparentnom puderu u prahu pronašli svoj novi favorit za prekrivanje tamnih podočnjaka, make up artisti potaknuli su beauty brendove da kreiraju lagane i prozračne pudere kreirane za područje ispod očiju i namijenjene upravo prekrivanju podočnjaka. S decentnom dozom sjaja koja će obrisati vaše podočnjake i stvoriti efekt odmornog lica, prvi se na beauty sceni istaknuo Undereye Awakening Setting Powder s potpisom beauty brenda Becca koji je oduševio baš sve koji su ga isprobali. Ubrzo, pristupačnije izdanje novog make up favorita predstavio je drogerijski brend e.l.f Cosmetics.

Kako koristiti puder u prahu za područje ispod očiju? Uz pomoć malog kista, puder u prahu u nekoliko poteza nanesite na područje ispod očiju. Osim što ga možete koristiti nakon korektora kako biste produžili njegovo trajanje i naglasili njegov efekt, ovaj puder u prahu za područje ispod očiju možete koristiti i ako ste odlučili preskočiti korektor. Njegov efekt kada je prekrivanje podočnjaka u pitanju tada će biti suptilniji, ali nikako zanemariv.

BECCA Undereye Awakening Setting Powder

e.l.f Cosmetics High Definition Undereye Setting Powder

Foto: Instagram, Becca, e.l.f Cosmetics

Učitati još
Zatvori