10 novih proljetnih parfema koje želimo isprobati

10 novih proljetnih parfema koje
želimo isprobati

Iako vrijeme još uvijek nije naznaka toplije sezone koja se bliži, naše misli već su usmjerene k proljeću i svim radostima koje ono sa sobom donosi – od noviteta u ormaru, preko noviteta u našim kozmetičkim torbicama, pa sve do jednostavne činjenice da ćemo uživati u mnogo sunčanih dana na otvorenom. Proljeće je definitivno sezona buđenja, a u skladu s ovim godišnjim dobom zamišljeni su i novi parfemi poznatih modnih i beauty kuća, koji svoju premijeru doživljavaju upravo na početku proljetne sezone. Neki od mirisa koje vam danas predstavljamo, ovih su dana došli u prodaju, a na neke se još uvijek čeka, no budite sigurni da ćete u njima 21. ožujka, kada proljetna sezona službeno počinje, već moći uživati.

Proljetni parfemi u niz varijacija na temu

Za vas smo izdvojili ukupno 10 mirisa kojima se već predviđa veliki uspjeh u proljetnoj sezoni. Talijanska modna kuća Versace ima veliki adut – ženski parfem Dylan Blue koji je upravo stigao u prodaju i kod nas, a riječ je o senzualnom parfemu cvjetno-voćno-drvenaste kompozicije, koji će vas osvojiti na prvi miris.

Mnogo se priča i o prvom ikad parfemu modne kuće Proenza Schouler, čije je ime Arizona. Elegantna i moderna, ružičasta staklena bočica, krije cvjetne akorde bijelog kaktusa i mineralne note, a sam miris inspiriran je ljubavlju dizajnera prema pustinji Arizona, koja za njih evocira slobodu i eskapizam. A zatim su tu i nasljednici uspješnih debitantskih mirisa za modne kuće otprije nekoliko godina – njihove nove, osvježavajuće i neodoljive parfemske verzije za proljeće su predstavili Prada, Miu Miu, Elie Saab, Alaia, Dolce & Gabbana, Lancome i mnogi drugi. 10 najboljih za proljeće pronađite u nastavku!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori