Pet trenutačno najpopularnijih frizura koje možete napraviti i kod kuće

Pet trenutačno najpopularnijih frizura koje
možete napraviti i kod kuće

@harperandharley

Koliko vam se često dogodi da vidite neku odličnu frizuru, najčešće s modne piste ili nekog cool profila na Instagramu, no zatim vrlo brzo shvatite da ju je preteško iskopirati, osim ako ne potražite pomoć u frizerskom salonu. No, ove sezone to neće biti problem, s obzirom da su fashionistice isfurale proljetne frizure koju baš svatko može napraviti doma. Potrebna je tek četka, malo pjene za kosu, pokoja ukosnica i, naravno, dobra volja. Ako i niste najspretniji sa stiliziranjem kose, uvijek možete potražiti pomoć mame ili prijateljice. Međutim, ove su frizure iznimno jednostavne i, što je još bitnije, gotove za čas!

Razdjeljak po sredini

proljetne frizure
@anoukyve

Svaka žena ima “svoju” stranu na koju se češlja i stavlja razdjeljak, no ovog proljeća sve ide prema – sredini! Naime, u trendu je upravo centrirani razdjeljak, a takva je frizura vrlo jednostavna za oblikovanje. Kosu je dovoljno tek počešljati, a možete svezati i “nemaran” rep te pritom ostaviti prednji dio raspušten.

Ukrasi u kosi

proljetne frizure
@irisdijkers

Kopče, ukosnice, scrunchieji, rajfovi, špangice kakve smo nosili u djetinjstvu… Ovog proljeća u kosi je dobrodošlo baš sve, a ovi modni detalji mogu se uklopiti baš u svaku frizuru… Rep, razbarušena punđa, pletenice, ravna kosa, kovrče – paše na sve! I izbor u high street trgovinama je jako velik pa je pravi čas da nabavite omiljeni dodatak za kosu.

Frizura inspirirana Carrie Bradshaw

proljetne frizure
@anoukyve

Negdje oko druge sezone kultne serije Sex i grad, Carrie je imala divnu frizuru… Raspuštenu, pomalo razbarušenu frizuru s valovima u kosi koja izgleda jako ležerno i neopterećeno, a oko nje ne treba poseban “angažman” – idealno za dane kad ste u žurbi!

Slojeviti bob

proljetne frizure
@_hollyt

Kosa kratke ili srednje dužine definitivno je jedna od najpopularnijih ove tople sezone, a na beauty tronu smjestio se slojeviti bob s lagano stiliziranim valovima. Ne čudi nimalo s obzirom na to da se radi o frizuri idealnoj za različite prigode, a jednostavno ju je napraviti.

Niska punđa

Brza, jednostavna i stylish frizura jedna je od najpopularnijih ovog proljeća. Na gradskim ulicama i društvenim mrežama viđamo brojne njezine varijacije, a jedna od najtrendi definitivno je ona sa scrunchiejem i nekoliko izdvojenih pramenova na prednjoj strani.

proljetne frizure
@_hollyt

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori