Proljeće će biti u znaku prelijepih paleta

Proljeće će biti u znaku
prelijepih paleta

Neki dan smo vam pisali o uvjerljivo najljepšim ruževima za usne koji nam ovog proljeća stižu iz Guerlaina, a sada je nešto slično u kategoriji beauty proizvoda za kojima će posegnuti sve istinske beauty kolekcionarke predstavio i poznati brend Chantecaille.

Hummingbird Eye Quartet

Riječ je o paleti, odnosno kvartetu sjenila koji nosi ime Hummingbird Eye Quartet. Paleta je ne samo inspirirana motivom kolibrića, već su i boje unutar nje nadahnute bojama njegovih krila. Ovaj limited-edition kompakt donosi 4 bogate nijanse sjenila za oči, koje stvaraju shimmerast, no svejedno vrlo sofisticiran make up look, definiran i istovremeno laskav.

Perfect Blur Finishing Powder

Nijanse su, kao što vidite, vrlo nosive, a osim za dnevni, mogu biti odlično polazište i za večernji make up look. Brend Chantecaille tu nije stao, već je predstavio i Perfect Blur Finishing Powder sa sličnim motivom.

Radi se o ultrafinom pudera za bluranje koji zaglađuje i do savršenstva dovodi svaki ten. Formula je vrlo lagana, ne odaje dojam težine na licu, te dugo traje, djelujući na licu baš poput filtera za nesavršenosti.

Više o prvim proljetnim proizvodima brenda Chantecaille doznajte ovdje.

Foto: Chantecaille

Učitati još
Zatvori