Najbolji proizvodi sa zaštitnim faktorom za kosu

Najbolji proizvodi sa zaštitnim
faktorom za kosu

Toplo i sunčano ljeto donosi bezbrižno uživanje na plaži, a plivanje u ugodnom moru i izležavanje na suncu omiljeni su način opuštanja tijekom ljetovanja. Ipak, osim savršene prognoze za uživanje, žarko ljetno sunce donosi i brojna upozorenja – zaštita od sunca i ovog će ljeta biti nezaobilazni dio naše svakodnevne beauty rutine gdje god se nalazili, a osobito tijekom dana provedenih na sunčanim plažama. Kombinacija morske vode i sunca zahtjevat će dodatnu dozu njege i zaštite kako naše kože, tako i naše kose. Iako se važnost korištenja kreme za lice i tijelo sa zaštitnim faktorom s razlogom uvijek ističe, zaštita kose i vlasišta jednako je bitna.

PROIZVODI SA ZAŠTITNIM FAKTOROM ZA KOSU

Kako bi i nakon ljetovanja vaša kosa bila zdrava i sjajna, uz dodatak šarmantnog šešira svakoj ljetnoj kombinaciji, svojoj svakodnevnoj rutini za njegu i stilizaciju kose dodajte i proizvodi koji donosi i dozu zaštite od jakih i štetnih zraka sunca. Iako je najbolja moguća zaštita izbjegavanje pretjeranog izlaganja suncu, šešir i sloj zaštite ispod njega očuvat će zdravlje vašeg vlasišta i ljepotu vaše kose.

Kao najpopularniji i najjednostavniji izbor za zaštitu kose od sunce istaknut će se sprejevi za kosu. Na bazi ulja i drugih njegujućih i nerijetko prirodnih sastojaka, sprejevi za kosu sa zaštitinim faktorom jednostavan su i praktičan način za svoju kosu zaštite od sunca. Nanesite ga prije svakog izlaska na sunce i ponesite sa sobom kao proizvod koji ćete po potrebi lako nanijeti u hodu, kroz dan. Osim spreja kao proizvoda koji dozu zaštite donosi na samom kraju ljetne rutine za njegu kose, svoju kožu možete dodatno zaštititi odabirom specijalziranih šampona i regeneratora koji se, baš poput popularnih sprejeva, bore s štetnim UV zračenjem. Savršeni proizvod u svakodnevnoj ljetnoj rutini za kosu (i kožu) koji dolazi prije bilo kojeg drugog proizvoda pronađite u kapsulama koje donose zaštitu iznutra.

Najbolje proizvode sa zaštitnim faktorom među kojima ćete sigurno pronaći onaj savršeni za sebe i svoju kosu ovog ljeta istaknuli smo u nastavku.

Olival SunHair zaštitni sprej za kosu

Clarins Sunscreen Care Oil Spray

Wella Sun Care Protection Spray

Aveda Sun Care Protective Hair Veil

Phyto Phytoplage Protective sun oil

Shiseido Refreshing Sun Protection Spray for Body & Hair

TRESemmé Climate Control Finishing Spray

Keune Care Sun Shield

Almagea Sunlove Skin+

Foto: Instagram, Almagea, Aveda, Clarins, Keune, Olival, Phyto, Shishedo, TRESemme, Wella

Učitati još
Zatvori