Privremene tetovaže koje izgledaju kao prave, a uz to su i mirisne

A post shared by cathevilla (@cathevilla) on

Za sve koji još uvijek maštaju o pravoj tetovaži i nisu sigurni hoće li se ikad na nju odvažiti, razvijeno je pravo malo tržište privremenih tetovaža koje svojim elaboriranim dizajnom zaista izgledaju kao prave. Vjerojatno čim čujete pojam “privremene tetovaže” zamišljate naljepnice iz omota žvakaćih guma, no ono što radi brend Tattly miljama je daleko od sličica koje smo po rukama lijepili kao klinci. Samo je princip aplikacije jednak.

Lansirala ga je Tina Roth Eisenberg, 2011. godine, a od malog web-shopa koji je samo htio ljepše dizajnirane privremene tetovaže za djecu, razvio se umjetnički hub koji okuplja poznate svjetske dizajnere. Oni svoje kreacije pretvaraju u samoljepive tetovaže, a klijentela definitivno više nije vrtićke dobi.

tatly-mirisne-tetovaze

Privremene tetovaže koje mirišu

Najnoviju kolekciju za Tattly je osmislio francuski umjetnik Vincent Jeannerot, poznat po svojim akvarelnim floralnim ilustracijama. No osim što na tijelu sada možete nositi slike njegovih božura, ruža, ružmarina ili eukaliptusa, ove privremene tetovaže i mirišu po određenoj biljci. Sve ih je parfumirao brend specijaliziran za esencijalna ulja, Agilex Fragrances, a na koži će se zadržati 2 do 4 dana.

Tattly tetovaže možete naručiti – brend dostavlja u Hrvatsku. Što sve kriju na svojoj stranici pogledajte na ovom linku.

tatly-mirisne-tetovaže

tatly-privremene-tetovaze-2

0