Priprema tijela za ljeto: Popisali smo najbolje pilinge, anticelulitne kreme i ulja

Priprema tijela za ljeto: Popisali smo najbolje pilinge, anticelulitne kreme i ulja

Ljeto je iza ugla – mnogima najdraže godišnje doba. Ipak, ono zahtijeva određenu pripremu kože tijela. Blistava, besprijekorna i zdrava koža zahtijeva određenu pripremu tijela s kojom biste trebali polako i početi. Srećom, postoji niz proizvoda za njegu kože koji mogu pomoći u pripremi tijela za sunčanu sezonu. Od pilinga koji uklanja mrtve stanice kože do hidratantnih krema i ulja koji pružaju dodatnu vlagu, popisali smo nekoliko najboljih.

Pilinzi za tijelo

Piling za tijelo izvrstan je proizvod za uklanjanje mrtvih stanica kože i poboljšanje teksture kože. Redovito korištenje pilinga pomaže u sprječavanju uraslih dlačica, čini kožu mekšom i glađom te priprema kožu za bolju apsorpciju hidratantnih proizvoda. Odaberite blagi piling koji odgovara vašem tipu kože i koristite ga jednom do dva puta tjedno za optimalne rezultate.

Ulja za tijelo

Ulja za tijelo su popularan i učinkovit način za njegu kože, pružajući hidrataciju, hranjive sastojke i osjećaj luksuza. Od antioksidativnih ulja koja štite kožu od oštećenja do hidratantnih ulja koja dubinski hrane kožu, postoje različita ulja koja odgovaraju različitim potrebama kože.

Leonor Greyl Huile Secret De Beauté
Leonor Greyl Huile Secret De Beauté (Martimex)

Anticelulitne kreme i kreme za učvršćivanje

Celulit i opuštena koža mogu biti izazovni problemi s kojima se mnoge žene susreću, posebno tijekom ljetnih mjeseci kada je veći naglasak na izgledu tijela. Srećom, postoje brojni proizvodi za njegu kože koji mogu pomoći u borbi protiv celulita i učvršćivanju kože. Od anticelulitnih krema koje ciljaju na smanjenje izgleda celulita do krema za učvršćivanje koje poboljšavaju tonus kože, evo nekoliko proizvoda koji mogu pomoći u postizanju glatke i čvrste kože.

 

Učitati još
Zatvori