Primark ima svoje verzije najpopularnijih beauty proizvoda

Primark ima svoje verzije
najpopularnijih beauty proizvoda

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L A U R A (@lauralauraah)

Beauty odjel poznatog high street brenda Primark u posljednjih je nekoliko sezona došao pod povećalo javnosti zbog svojih make up proizvoda. Kod beauty blogerica i medija nije moglo proći nezapaženo kako određeni Primark Beauty proizvodi izgledaju vrlo slično kao i oni renomiranih svjetskih make up brendova. Kreirajući vlastite proizvode, Primark je pritom fokus stavio upravo na bestsellere tih istih brendova i odlučio ih ponuditi u svojoj varijaciji na temu po bitno pristupačnijoj cijeni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Primark Beauty (@primark.beauty)

Čime su sve inspirirani Primark Beauty proizvodi?

U Primarku se tako ove godine mogu pronaći make up proizvodi koji i nama izgledaju jako poznato, jer su vrlo popularni u beauty svijetu i imaju vojsku obožavateljica. Bile su tu, primjerice, Primark inačice kultnih Naked paleta brenda Urban Decay, sa sličnim dizajnom ambalaže i nijansama, a posljednja u nizu lansirana u Primarku zove se Berry. Slučajnost sigurno nije, jer Urban Decay je neposredno prije toga lansirao Naked Cherry paletu, sa sličnim roskastim i crvenkastim nijansama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Primark Beauty (@primark.beauty)

Tu su još tri poznata svjetska make up brenda u čijem je asortimanu Primark pronašao inspiraciju: Huda Beauty, Kylie Cosmetics i KKW Beauty. Huda Beauty Smokey Obsessions paleta tako ima svoj Primark pandan u Nude Addiction paleti, Kylie Cosmetics Lip Kitovi sada su dobili inačicu u obliku Primark Lip Kita koji dođe svega 4.5 dolara, a tu je i jeftini set za konturiranje koji neodoljivo podsjeća na onaj koji je prošle godine predstavila Kim Kardashian West. Nedvojbeno, riječ je o nekim od najpopularnijih make up proizvoda današnjice, a na kupcima je da odluče koji je bolji, iako osobno prednost uvijek dajemo kvaliteti.

Huda Beauty Smokey Obsessions

Primark Nude Addiction Eyeshadow Palette

Kylie Lip Kit

Primark Lip Kit

KKW Beauty Contour Kit

Primark Nudes Highlight & Contour Kit

Foto: Primark, Huda Beauty, KKW Beauty, Kylie Cosmetics

Učitati još
Zatvori