Još jedan odličan razlog zašto ćete uskoro pohitati u shopping u Primark

Još jedan odličan razlog zašto ćete uskoro
pohitati u shopping u Primark

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Susana Persson Chaves (@susanachaves) on

Mnogi beauty brendovi navikli su nas na to da kvalitetna kozmetika podrazumijeva i visoku cijenu, no primjeri koje viđamo u posljednje vrijeme trude se opovrgnuti tu tvrdnju. Jedan od njih je i Primark, koji je kroz godine postao poznat kao jedan od najpopularnijih brendova brze mode, čijim trgovinama svakodnevno cirkuliraju milijuni ljudi. Uvjereni smo da znate za njegove kolekcije odjeće i modnih dodataka, kao i one za uređenje doma, no možda vam je nešto manje poznato da Primark ima i svoj beauty odjel, koji je ovih dana postao bogatiji za jednu sjajnu kolekciju proizvoda za njegu kože. Samo zbog nje biste mogli navratiti u trgovinu ovog popularnog brenda u skorijoj budućnosti.

Primark Beauty x Alex Steinherr

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Primark Beauty (@primark.beauty) on

Primark je na ovoj kolekciji snage udružio s jednom od većih beauty ekspertica u svijetu, Alex Steinherr. Alex je nekadašnja beauty urednica magazina Glamour i danas Instagram influencerica sa 180,000 followera, a u beauty industriji sada je već 15 godina. U svojoj karijeri imala je misiju pronalaska najboljih proizvoda za njegu kože dostupnih na tržištu, u želji da svaka žena zablista sa svojom najboljom mogućom kožom. Svjesna činjenice da je relativno malo cijenom pristupačnih brendova koji nude rezultate u rangu skupocjenih i luksuznih brendova, Alex je pristala na suradnju s Primarkom i provela dvije godine razvijajući kozmetičke proizvode iz ove kolekcije, koji su prošli i kroz brojna istraživanja i čak su odobreni od strane stručnjaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Primark Beauty (@primark.beauty) on

Zajednička linija sastoji se od 20 ključnih proizvoda, podijeljenih u ukupno pet kategorija, a sve cijene kreću se između 3 i 5 funti. Prva linija je Pore Balance i namijenjena je svim djevojkama i ženama koje muči nenadano pojavljivanje prištića na licu. Zatim je tu Pollution Solution, linija njegujućih proizvoda idealnih za kožu koja je svakodnevno izložena zagađenom gradskom zraku. Treća kategorija je Maximum Moisture, dizajnirana za sve tipove kože kojima pruža hidratantni boost. Četvrta kategorija je Plump & Glow, koja vam pomaže postići blistavi sjaj kože, no uz pomoć proizvoda za njegu, a ne make upa. Posljednja linija je Sleep Spa i namijenjena je korištenju po noći, kada se koža obnavlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Ciocca (@beautique_by_claudia_ciocca) on

Sve u ovoj kolekciji, osim što je cijenom pristupačno, je također cruelty-free izrađeno i pogodno za vegane. Kolekcija je u Primark trgovinama predstavljena 8. listopada, a žene je također osvojila činjenicom da donosi proizvode koji ne sadrže umjetne mirise, esencijalna ulja i sulfate, pa je sigurna čak i za one koji pate od iritacija svoje osjetljive kože. Proizvode iz kolekcije pogledati možete u nastavku.

Preporuka

Zatvori